Automatizări porți batante Twist XL

  Automatizări porți batante Twist XL

  Ai în plan să instalezi o poartă batantă pentru locuința ta sau ai făcut deja demersurile necesare? Îți dorești să optimizezi căile de acces spre incinta ta pentru confortul personal, al familiei tale dar și al vizitatorilor ocazionali? Atunci cu siguranță ai luat în calcul și opțiunea automatizărilor de porți batante. În ceea ce privește sistemele pe care le ai la dispoziție, oferta noastră este diversă și menită să răspundă cât mai multor preferințe ale clienților noștri.

  usa de garaj cu glisare laterala

  Motive să alegi automatizările de porți batante Twist XL

  Sistemul de automatizări porți batante TWIST XL din oferta Almadoor este destinat în primul rând clienților care au instalată o poartă batantă grea, de dimensiuni mari– acest sistem se recomandă pentru automatizarea porților de până la 5 m lungime și poate suporta o greutate maximă de 500kg pe fiecare braț al porții. Din acest motiv, modelul TWIST XL este unul dintre cele mai performante din gama noastră, dar și din oferta producătorului german Sommer, lider recunoscut pe piața de automatizări porți.

  Iată doar câteva dintre beneficiile oferite de funcțiile modelului Twist XL pentru locuința ta:

  • Adaptabilitate crescută– poți instala acest model pentru porți cu unul sau mai multe brațe, cu deschidere pe stânga sau pe dreapta – indiferent din ce categorie de clienți faci parte, nu va trebui să faci o investiție suplimentară ci te poți bucura de compatibilitate grantată
  • Performanță la cele mai înalte standarde– acest model are în componența sa un motor cu o putere maximă de 30 000N protejat de o carcasă de culoarea antracitului rezistentă la intemperii sau radiații UV – vei avea un sistem funcțional indiferent de anotimp, de numărul de acționări sau de trafic
  • Securitate în fiecare zi– modelul Twist XL este prevăzut cu un sistem de autodeblocare și de protecție împotriva deschiderii neautorizate, astfel că orice încercare de pătrundere prin efracție în locuința ta va fi semnalată în timp util pentru ca tu să poți lua măsurile necesare. În plus, acest model îți oferă o funcționalitate suplimentară și în cazul căderilor de tensiune, penelor de curent sau altor defecțiuni – posibilitatea de a bloca și debloca manual motorul indiferent de poziția în care a rămas poarta
  • Componente moderne și ușor de manevrat– sistemul Twist XL se remarcă prin facilitatea instalării componentelor – beneficiezi de reglare electronică și precisă a cursei, de un sistem reglabil de prindere pe poartă dar și de o unitate de comandă intuitivă care acționează atât porțile cu un braț, cât și cele cu două brațe
  • Intrări și ieșiri pentru conectarea unor accesorii suplimentare– lampa de avertizare, celula fotoelectrică, yală electromagnetică „safety edge”

  Ce îți oferim?

  Kit-ul de automatizare porți batante al modelului Twist XL cuprinde:

  • Unitate de comandă
  • Kit pentru porți cu două brațe
  • Telecomandă cu 4 canale
  • Lampă de avertizare
  • Barieră cu celulă fotoelectrică
  • Sistem de prindere pe stâlp și pe poartă

  În plus, ți-am pregătit și o serie de acessorii pentru a beneficia de un confort mai mare și de o casă conformă cu ultimele tendințe din domeniul securității locuințelor.

  Pentru clienții noștri care caută să-și upgradeze căile de acces în locuință sau garaj, modelele Twist XL și TWIST 200 din oferta noastră pot fi combinate pentru o utilizare pietonală facilă. Pentru mai multe detalii, te invităm să consulți și pagina dedicată modelului Twist 200 de pe site-ul nostru.

  Contactează-ne oricând iar noi te vom ajuta cu montarea tuturor componentelor și îți vom oferi consultanța de care ai nevoie! Almadoor - partenerul tău pentru o casă inteligentă!

   

  Uși de garaj rezidențiale

  Nu ezitati sa ne scrieti!

  Form by ChronoForms - ChronoEngine.com
  Image
  Partenerul tău de încredere

  LINKURI

  CONTACT

  Almadoor_system_Logo.png