Automatizări porți batante cu operator îngropat Twist UG

  Automatizări porți batante cu operator îngropat Twist UG

  Sistemele de automatizări porți batante cu operator îngropat sunt soluția ideală pentru clienții care caută să se bucure de o protecție discretă, dar fiabilă care nu afectează peisajul rezidențial sau echilibrul estetic al restului clădirii.

  Pentru că operatorul sau motorul este îngropat, clienții noștri care aleg un astfel de sistem pentru uz rezidențial au parte de econimisirea spațiului disponibil și de o soluție elegantă și modernă care nu atrage atenția asupra sa.

  Modelul nostru Twist UG este destinat porților cu o lungime de până la 2m, putând suporta o greutate maximă de 200kg pe fiecare braț al porții, astfel că se poate adapta cu succes majorității spațiilor rezidențiale – case, locuințe, pensiuni etc. Este un model care se remarcă printr-o funcționare silențioasă și lină, putând fi acționat electric prin simpla apăsare a unui buton.

  usa de garaj cu glisare laterala

  Motive să alegi automatizările pentru porți batante cu operator îngropat Twist UG

  Ca toate modelele Sommer, operator german cu prestigiu de pe piața de automatizări porți, modelul Twist UG se remarcă prin manevrabilitate crescută, ușurință în operare și instalare, fiabilitate și calitate germană. Iată care sunt doar câteva dintre beneficiile oferite:

  • Componente de calitate– modelul include o carcasă din oțel, material recunoscut pentru rezistența sa care protejează motorul la îngropare, dar și împotriva impurităților sau intemperiilor. Motorul necesită mentenanță minimală, astfel că indiferent de sezon, el va performa la standarde înalte
  • Compatibilitate crescută – acest model se adaptează atât porților cu un braț, cât și celor cu două brațe
  • Funcționare modernă– ai parte de o reglare precisă și electronică a cursei, dar și de o unitate de comandă (DTA-24) intuitivă și ușor de manevrat
  • Sistem ingenios de securitate incorporat – securitatea proprietății, dar și a bunurilor personale este o prioritate pentru majoritatea deținătorilor de locuințe. Oricine deține un spațiu trebuie să investească în protecția sa pentru că poate fi susceptibil la pătrunderi prin efracție, furturi, vandalism etc. Cu ajutorul sistemului de securitate al modelului Twist UG, ai parte de o detectare automată a obstacolelor și poți preveni eventualele accidente prin setarea unei anumit comportament la întâlnirea unui obstacol. În plus, funcția de deblocare de urgență îți oferă posibilitatea de a acționa manual motorul în cazul unor pene de curent, indiferent de poziția în care a fost lăsată poarta
  • Intwgrare accesorii– poți conecta o serie de accesorii suplimentare, cum este lampa de avertizare, celula fotoelectrică sau yala electromagnetică „safe edge”

  Dacă alegi modelul Twist UG din gama noastră de automatizări porți batante, îți oferim un kit de automatizare cu următoarele componente:

  • Două motoare pentru cele două brațe ale porții
  • Unitate de comandă cu receptor radio mufabil (FM 868,8 MHz)
  • Telecomandă cu 4 canale
  • Barieră cu celula fotoelectrică
  • Lampă de avertizare

  Specificații tehnice suplimentare:

  • Lungime maximă canat: 2,5 metri
  • Alimentare: 230 Vac
  • Putere absorbită: 234 W

  Nu ești sigur ce sistem de automatizări porți ți se potrivește? Ai nevoie de asistență la montare și instalare? Nu mai sta pe gânduri – alege Almadoor! Ai parte de consultanță în vederea alegerii sistemului potrivit pentru tine, iar echipa noastră este pregătită să-ți ofere servicii profesioniste de montare oricând ai nevoie.

  În plus, ți-am pregătit și o serie de accesorii complementare pentru sistemul Twist UG! Consultă oferta noastră și alege să faci primul pas pentru securizarea locuinței tale chiar astăzi!

   

  Uși de garaj rezidențiale

  Nu ezitati sa ne scrieti!

  Form by ChronoForms - ChronoEngine.com
  Image
  Partenerul tău de încredere

  LINKURI

  CONTACT

  Almadoor_system_Logo.png