Automatizări porți culisante Runner

  Automatizări porți culisante Runner

  Automatizările de porți destinate uzului rezidențial au scopul de a ne ușura activitatea, de a ne ajuta să ne bucurăm de locuințe mai sigure, dar și de a ne oferi un plus de modernitate în ceea ce privește design-ul și funcționalitățile spațiului nostru.

  Porțile culisante sunt destinate atât uzului industrial, cât și celui rezidențial – ele sunt printre cele mai populare alternative alese de clienții români în prezent. Vrei să te aliniezi și tu la ultimele standarde din domeniul securității locuințelor? Almadoor îți pune la dispoziție soluții eficiente pentru automatizări porți culisante de la producători germani renumiți, cum este compania Sommer.

  Lider pe piața automatizărilor de porți dar și de uși de garaj pe teritoriul european, Sommer este o companie cu tradiție care și-a dedicat și direcționat eforturile spre oferirea de valoare adăugată clienților, dar și calitate, servicii profesioniste și sisteme ușor de instalat, cu un grad ridicat de manevrabilitate.

  Modelul Sommer Runner, asemeni celorlaltor soluții marca Sommer este certificat și recunoscut la nivel internațional. Destinat în principal porților liniare grele cu o lungime de până la 8m și o greutate maximă de 600 kg, modelul Sommer Runner se remarcă nu doar prin funcționalitățile variate, ci și prin consumul redus de energie (sub 0,5 W în repaus), astfel că ai parte nu doar de o alternativă fiabilă, ci și de un sistem prietenos cu mediul înconjurător.

  usa de garaj cu glisare laterala

  Motive să alegi automatizările pentru porți culisante Runner

  • Iată care sunt câteva dintre avantajele oferite dacă alegi automatizări porți culisante – Sommer Runner:

   • Un sistem complet pentru protecția locuinței tale – primești toate componentele de care ai nevoie pentru o funcționarea optimă  a sistemului - unitate de comandă cu receptor radio integrat, cremalieră din oțel, reglare electronică a cursei, carcasă durabilă pentru protecția motorului.
   • Calitate germană - Datorită materialelor de calitate din care sunt confecționate componentele, ai parte de un sistem robust și vei fi în permanență protejat de intemperii și radiații UV, indiferent de traficul înregistrat sau de numărul de acționări
   • Funcționalități suplimentare – ai opțiunea de conectare a unei baterii back-up și beneficiezi de intrări și ieșiri pentru conectarea lămpii de avertizare, celulei fotoelectrice sau yalei electromagnetice “safety edge”
   • Protecție asigurată pentru o locuință smart și modernă – întreg sistemul este controlat de un microprocesor performant pentru o funcționare lină pe termen lung. În plus, sistemul de deblocare automată te ajută să previi accidentele iar configurările multiple permise (folosie pietonală, stabilirea comportamentului la întâlnirea unui obstacol) te ajută să-ți personalizezi sistemul SOMMER RUNNER pentru a răspunde cerințelor unice ale locuinței tale

   Kit-ul de automatizare al modelului SOMMER RUNNER cuprinde:

   • 1 motor pentru poarta liniară
   • Unitate de control
   • Cremalieră de oțel îmbrăcată în plastic, 4m lungime (4buc x 1m)
   • Receptor radio FM 868,6 MHz mufabil
   • Telecomandă cu 4 canale
   • Lampă de avertizare
   • Barieră cu celule fotoelectrice

   Specificații tehnice suplimentare:

   • Alimentare: 230 Vac
   • Greutate maximă: 600 kg;
   • Viteză: 210 mm/sec

   Almadoor este aliatul tău în alegerea sistemului potrivit de automatizări porți! Contactează-ne cu încredere iar noi îți vom oferi consultanță, asistență tehnică și mentenanță pentru sistemele noastre! În plus, ți-am pregătit și o serie de accesorii complementare pentru toate modelele comercializate de noi – nu ezita să arunci o privire!

  Uși de garaj rezidențiale

  Nu ezitati sa ne scrieti!

  Form by ChronoForms - ChronoEngine.com
  Image
  Partenerul tău de încredere

  LINKURI

  CONTACT

  Almadoor_system_Logo.png