Automatizări porți culisante SM 40 T

  Automatizări porți culisante SM 40 T

  Sistemele de automatizări porți nu mai sunt demult o simplă modă, ci o modalitate firească prin care ne aliniem la standardele internaționale în ceea ce privește securitatea și confortul rezidențial. Dacă ai luat decizia de a-ți instala o poartă culisantă, cu siguranță ai luat în calcul și posibilitatea de a-ți alege un sistem eficient de automatizări porți.

  Dacă ești mai degrabă confuz în ceea ce privește alegerea sistemului potrivit, trebuie să știi că există o serie de criterii după care te poți orienta, de la dimensiunile și greutatea porții tale, la ciclul de acționări, performanța motorului, materialele din care sunt confecționate componentele, precum și prestigiul producătorului. Un producător renumit în industrie care deține toate certificările de calitate necesare îți va oferi un grad mai mic de risc și un raport cost-beneficiu mult mai avantajos.

  Oferta Almadoor cuprinde modele marca SOMMER, companie germană recunoscută pentru calitatea echipamentelor automatizate pe care le fabrică atât în Europa, cât și pe plan internațional.  Toate soluțiile SOMMER sunt recunoscute pentru gradul mare de protecție oferit beneficiarilor, atât împotriva factorilor de mediu, cât și împotriva oricăror încercări de pătrundere prin efracție.

  usa de garaj cu glisare laterala

  Motive să alegi automatizările pentru porți culisante SM 40 T

  • Modelul SM40T este unul dintre cele mai performante pe care le poți alege pentru locuința ta. El îți oferă o automatizare premium atât pentru porțile liniare, cât și pentru cele culisante. Compatibil cu porți de până la 12m lungime și o greutate maximă de 600kg, modelul SM40T este robust și performant mai ales datorită motorului (IP 43).

   De ce să aleg modelul SM40T?

   • Calitate germană – toate componentele sunt realizate din materiale rezistente, certificate de producător – carcasa motorului, rezistentă la condiții extreme de mediu, găzduiește unitatea de comandă iar motorul este puternic, menit să asigure o funcționare optimă indiferent de acționări sau de intensitatea traficului înregistrat în incinta locuinței tale
   • Sistem smart și modern – unitatea de comandă este intuitivă, ușor de folosit de orice persoană și îți pune la dispoziție opțiunea de programare cu TORMinal. Pentru că întreg sistemul este controlat de un microprocesor performant, poți seta orice fel de comportament automat, astfel că îl poți adapta cerințelor tale unice de securitate (ex: închidere parțială sau totală a porții la întâlnirea unui obstacol)
   • Intrări și ieșiri pentru conectarea accesoriilor suplimentare – lampă de avertizare, celulă fotoelectrică, yală electromagnetică „safety edge”
   • Siguranță în caz de urgență – modelul SM40T are prevăzut un sistem de deblocare de urgență – în cazul penelor de curent, poți debloca și bloca manual motorul

    

   Kit-ul de automatizare pentru modelul SM40T cuprinde următoarele componente:

   • 1 motor pentru poarta liniară
   • Unitate de control
   • Cremalieră de oțel îmbrăcată în plastic, 4m lungime (4 buc x 1m)
   • Receptor radio FM 868,6 MHz mufabil
   • Telecomandă cu 4 canale
   • Barieră cu celulă fotoelectrică
   • Lampă de avertizare

   Specificații tehnice suplimentare:

   • Alimentare: 230 Vac
   • Greutate maximă: 600 kg;
   • Viteză: 166 mm/sec.

   Ca toate modelele marca SOMMER, sistemul SM40T este ușor de instalat și nu necesită o întreținere specială, astfel că poți optimiza costurile prin instalarea în regim propriu. Dacă nu deții cunoștințele tehnice necesare, echipa noastră îți poate oferi servicii de montare și consultanță la cerere.

  Uși de garaj rezidențiale

  Nu ezitati sa ne scrieti!

  Form by ChronoForms - ChronoEngine.com
  Image
  Partenerul tău de încredere

  LINKURI

  CONTACT

  Almadoor_system_Logo.png