Căsuțe de andocare

  Căsuțe de andocare

  În ceea ce privește sistemele de andocare, proprietarii de incinte industriale și comerciale au la dispoziție numeroase opțiuni, de la rampe de egalizare manuale și electro-hidraulice, la burdufuri de etanșare și incinte (căsuțe) de andocare aplicate pe fațada halelor, centrelor logistice sau depozitelor.

  Denumite și case de încărcare, acestea din urmă sunt soluții destinate optimizării spațiului disponibil. Ele pot fi amplasate în fața clădirii, iar astfel spațiul acesteia devine utilizabil în întregime, incluzând pereții exteriori. Această soluție este avantajoasă mai ales în incintele cu spațiu redus care nu permit montarea rampelor, în situațiile în care libertatea de mișcare a camionului este limitată, dar și pentru renovarea halelor vechi.

  Incintele de andocare sunt disponibile în mărimi standard, de serie, dar pot fi realizate și la comandă în funcție de cerințele cumpărătorului și de restricțiile în materie de spațiu și pot fi montate pe pereții exteriori ai halelor la unghiuri de 30, 45 sau 60 grade.

  Ele sunt alcătuire de regulă dintr-un podest metalic în care este integrată rampa de egalizare, un burduf de etanșare pentru spațiul de încărcare-descărcare al mărfii și o ușă industrială (secțională sau de tip rulou) care închide spațiul de încărcare, atunci când nu este folosit.

  Incintele de andocare pot fi aplicate la exteriorul clădirii fără a necesita modificarea întregii construcții, astfel că integritatea spațiului se păstrează, iar acesta este folosit mult mai eficient.

  usa de garaj cu glisare laterala

  Incinte (căsuțe) de andocare din oferta Almadoor – detalii relevante

  Dacă alegi incinte de andocare din oferta Almadoor, ai parte de soluții tehnice acreditate care au trecut toate testele de calitate și siguranță impuse în sectorul industrial. Toate produsele noastre sunt realizate de furnizori acreditați în domeniu (Sommer, HSL.ro).

  Incintele de andocare din oferta noastră sunt diversificate pentru a face față tuturor exigențelor în materie de spațiu, construcție a clădirii sau funcționalități speciale cerute. Echipa noastră se adaptează situațiilor apărute în teren și îți oferă cea mai bună soluție pentru facilitarea operațiunilor de încărcare-descărcare a mărfii în incinta ta, economisirea spațiului interior și folosirea cât mai eficientă a celui exterior.

  Incintele de andocare distribuite de Almadoor au o durată de viață extinsă, rezistă la condiții variate de mediu și la alți factori exteriori și ajută beneficiarii să economisească energie. Mărfurile pot fi încărcate și descărcate rapid, fără deteriorarea acestora, iar, în funcție de modelul ales, incintele noastre de andocare pot face față unor sarcini variate din punct de vedere al greutății.

  Fie că ești persoană fizică sau juridică, dacă optezi pentru incinte (căsuțe) de andocare aplicate pe fațada halelor, centrelor logistice sau depozitelor din oferta Almadoor, vei avea parte de mai multe avantaje. Operatorul va beneficia de un grad mai mare de confort la manevrarea mărfii, iar companiile își vor putea optimiza astfel producția, dar și rezultatele activității.

  Cu ajutorul incintelor de andocare, vei putea să diminuezi distanța și înălțimea dintre acestea și remorcile camioanelor pentru un transfer de greutate cât mai eficient și pentru protejarea integrității mărfii tale. În plus, ele sunt dotate cu sisteme de siguranță integrate pentru prevenirea accidentelor, în conformitate cu normativele UE în vigoare.

  Reinventează-ți spațiul industrial alături de Almadoor chiar astăzi! Contactează-ne oricând pentru mai multe detalii în legătură cu oferta noastră! Ți-am pregătit în plus și servicii de consultanță, transport, montaj profesionist și mentenanță!

  Uși de garaj industriale secționale

  Nu ezitati sa ne scrieti!

  Form by ChronoForms - ChronoEngine.com
  Image
  Partenerul tău de încredere

  LINKURI

  CONTACT

  Almadoor_system_Logo.png