Cortine industriale rezistente la foc

  Cortine industriale rezistente la foc

  Cortinele rezistente la foc reprezintă sisteme moderne, cu largă răspândire la nivel european pentru prevenirea izbucnirii și răspândirii incendiilor, utilizate în general în spații comerciale și publice aglomerate (mall-uri, parcări etc.). În mediul industrial, cortinele rezistente la foc asigură atât proprietarilor, cât și angajaților un grad mai mare de securitate la incendiu, precum și protejarea căilor de evacuare.

  Atunci când vorbim despre cortine industriale rezistente la foc, nu putem să nu amintim o serie de avantaje importante, dar și motive pentru care acestea sunt din ce în ce mai prezente în spațiile industriale de pretutindeni:

  • Izolare termică și fonică superioară date de materialele din care sunt confecționate (de regulă țesătură de fibră de sticlă armată)
  • Reduc la minim spațiul nefolosit – în cazul unităților industriale, optimizarea spațiului este un factor deosebit de important
  • Au la bază tehnologii de vârf, astfel că aceste tipuri de cortine ajută beneficiarii să economisească bani și să se bucure de eficiență pe termen lung și de o unitate modernă, adaptată la ultimele rigori din domeniul securității la incendiu
  • Compatibilitate cu toate tipurile de imobile – cortinele industriale rezistente la foc se remarcă prin integrarea armonioasă atât la exterior, cât și la interiorul clădirii. Ele reprezintă soluții discrete care nu atrag atenția, astfel că pot face parte din orice tip de plan arhitectural
  • Posibilități de personalizare – aceste tipuri de cortine oferă un grad mare de flexibilitate. Echipa noastră poate realiza cortine industriale rezistente la foc la comandă în funcție de dimensiunile și de specificitățile fiecărui spațiu. În plus, putem adăuga o gamă largă de finisaje și accesorii
  • Sunt ușoare – cortinele industriale rezistente la foc nu pun presiune pe elementele structurale ale clădirii și au o greutate redusă în comparație cu alte sisteme

  Acționare automată – închiderea și deschiderea cortinei se poate face cu ajutorul unui motor controlat de semnalul emis de centrala de incendiu sau de senzorii de fum/foc

  usa de garaj cu glisare laterala

  De ce Almadoor?

  Toate cortinele industriale rezistente la foc din gama Almadoor respectă certificările tehnice impuse în domeniu, dar și toate normele de siguranță la incendiu și de calitate în domeniul industrial. Furnizorii noștri sunt companii recunoscute pentru calitatea echipamentelor și soluțiilor oferite (Sommer, HSL.ro, etc.).

  Cortinele industriale rezistente la foc comercializate de Almadoor sunt destinate atât sectorului privat, cât și celui public și pot fi folosite cu succes în zonele cu risc ridicat de incendiu și, în funcție de modelul ales, se încadrează în mai multe grade de rezistență la incendiu (60 minute, 120 minute).

  Opțional, clienții noștri au și posibilitatea de a adăuga accesorii pentru protecție suplimentară cum sunt bateriile de urgență, detectoarele de fum sau senzorii termali.

  Cortinele industriale rezistente la foc reacționează automat în cazul izbucnirii unui incendiu și sunt proiectate special pentru a preveni răspândirea sa pentru ca echipajele avizate să intervină în timp util. În restul timpului, cortina este în stand-by, fiind aproape invizibilă în raport cu celelalte elemente arhitecturale.

  Dacă te afli în căutarea unei cortine industriale rezistente la foc pentru spațiul tău, nu trebuie decât să ne contactezi iar noi o vom personaliza în funcție de dimensiunile spațiului tău și de finisajele pe care ți le dorești.

  Alege Almadoor și bucură-te de servicii de montaj personalizate, transport, consultanță și mentenanță pentru spații industriale sigure în fiecare zi!

  Uși de garaj industriale secționale

  Nu ezitati sa ne scrieti!

  Form by ChronoForms - ChronoEngine.com
  Image
  Partenerul tău de încredere

  LINKURI

  CONTACT

  Almadoor_system_Logo.png