Despre noi

  Compania Almadoor a luat naștere în anul 2005, obiectul nostru de activitate fiind distribuția de de porți și sisteme de automatizări porți, atât pentru uz comercial, cât și pentru uz rezidențial. De atunci, am acumulat o experiență vastă de peste 10 ani în domeniul închiderilor industriale și rezidențiale.

  Încă de la înființare, ne-am concentrat eforturile spre livrarea calității și îmbunătățirea constantă a serviciilor oferite. De aceea, membrii echipei noastre sunt specialiști în domeniu cu o experiență de peste 10 ani, dedicați să-ți răspundă tuturor întrebărilor și să te asiste la fiecare pas.

  Soluțiile noastre se adresează atât persoanelor fizice, cât și firmelor mici sau mari. Oferim servicii de montare și instalare pentru toate echipamentele achiziționate de la noi, dar și servicii de consultanță pentru clienții noștri.

  Ne adaptăm oricăror situații apărute în teren și oferim soluții integrate pentru cerințele unice ale fiecărui client – de la măsurătorile din teren realizate de angajații noștri până la montare, instalare și mentenanță realizată cu promptitudine.

  Ne adaptăm de asemenea rigorilor fiecărui spațiu sau domeniu de activitate - fie că te afli în căutarea unei porți de acces pentru modernizarea și securizarea locuinței tale sau a unei uși de garaj pentru păstrarea în cele mai bune condiții a automobilului tău și a altor bunuri personale, fie că îți dorești o soluție eficientă care să facă față rigorilor impuse de domeniul industrial, Almadoor îți răspunde tuturor cerințelor.

  Distribuim produse certificate din partea unor companii de prestigiu din domeniu, atât pe plan european, cât și internațional cum este firma SOMMER, recunoscută pentru calitatea componentelor, echipamentelor și automatizărilor.

  Siguranța și confortul clienților noștri sunt prioritățile noastre, de aceea suntem dedicați să le oferim consumatorilor români echipamente din partea unor furnizori consacrați care respectă toate normele de siguranță în vigoare și îndeplinesc criteriile de calitate impuse în domeniu.

  Ce îți oferim?

  De ce Almadoor?

  • Adaptabilitate crescută  - la noi găsești toate soluțiile necesare, atât pentru uz comercial, cât și pentru uz rezidențial sau industrial (uși de garaj, uși batante, uși culisante, sisteme de automatizări porți etc.). Ne adresăm atât deținătorilor de firme, cât și consumatorilor de rând
  • Varietatea produselor – oferta noastră este diversă și actualizată periodic pentru ca tu să găsești mereu ceea ce cauți
  • Raport atractiv cost-beneficii – ne asigurăm mereu că ai parte de cele mai bune prețuri și că faci o investiție avantajoasă pe termen lung.
  • Furnizori prestigioși – echipamentele distribuite de Almadoor sunt realizate de furnizori recunoscuți în domeniu, atât în România, cât și pe plan internațional – HSL, GLG Porte Industriali, SEIPSRL sunt doar câțiva dintre aceștia
  • Servicii suplimentare – la Almadoor ai parte de un serviciu complet – de la consultanță în vederea alegerii soluției potrivite, la mentenanță pentru echipamentele noastre realizată mereu cu promptitudine, până la servicii de montare și instalare

  Ce mai aștepți? Verifică oferta noastră și reinventează-ți spațiul alături de noi chiar astăzi! Contactează-ne oricând ai nevoie iar echipa noastră îți va răspunde în cel mai scurt timp. Almadoor - partenerul tău pentru spații sigure în fiecare zi!

  Image
  Partenerul tău de încredere

  LINKURI

  CONTACT

  Almadoor_system_Logo.png