Sisteme de
  iluminat cu led

  Sisteme de iluminat cu led pentru spatii comerciale si rezidentiale

  Suntem o echipă serioasă, pasionată de ceea ce face și dedicată satisfacerii exigențelor clienților noștri în vederea soluționării problemei iluminatului eficient energetic, durabil și fiabil. Distribuim sisteme complete pentru iluminat bazate pe LED pentru domenii variate precum rezidențial, industrial, perimetral, stradal și alte spații, la cerere. De asemenea, suntem distribuitori și instalatori de panouri fotovoltaice.
  Produsele pe care le distribuim sunt fabricate în România, la standarde înalte de calitate, echilibrate, economice, ușor reglabile, fără costuri de mentenanță și rezistente la vibrații și șocuri.
  În completarea distribuției de produse de iluminat cu LED, deoarece ne dorim pentru clienții noștri să aibă parte mereu de soluții durabile, care să le îndeplinească nevoile, am dezvoltat o gamă de servicii adiționale precum: consultanță gratuită, instalarea sistemelor de iluminat dar și transportul acestora până la destinație, pe teritoriul României.
  Prin tot ceea ce facem, ne dorim să valorificăm fiecare afacere sau locuință de care suntem responsabili și să oferim soluția potrivită, la un preț corect și competitiv.
  Suntem dedicați să îți luminăm calea în mod economic, durabil și la un preț rezonabil.

  Image
  Partenerul tău de încredere

  LINKURI

  PRODUSE

  CONTACT

  Almadoor_system_Logo.png