Porți pentru acces industrial

  Porți pentru acces industrial

  Porțile pentru acces industrial sunt sisteme menite să faciliteze tranzitul pietonal, al mărfurilor sau autoturismelor în și din incinta industrială. Ele se aleg în funcție de lățimea și înălțimea pragului de acces, de spațiul de care dispunem, dar și de tipul de acces cerut de specificul activității – acces auto, pietonal etc.

  De exemplu, clienții pot alege porți pentru acces industrial complet separate (persoane, respectiv mărfuri), delimitate una în raport cu cealaltă, uși și porți separate pentru persoane și mărfuri dar cu aceeași deschidere interioară sau varianta unor porți industriale mixte (ușa de acces pentru persoane este integrată în poarta industrială destinată mărfurilor).

  De regulă, ușile destinate tranzitului pietonal pot fi integrate cu succes în alte tipuri de uși industriale, cum sunt cele secționale pentru obținerea unui design uniform sau se pot folosi uși de acces laterale pentru a separa elegant calea de acces destinată persoanelor de cea destinată utilajelor.

  Porțile de acces sunt de mai multe tipuri în funcție de mecanismul de funcționare – culisante, batante, autoportante etc.

  În funcție de cerințele cumpărătorului, dar și ale spațiului, unele porți pentru acces industrial pot fi utilizate și ca uși de evacuare, cu condiția să respecte normele în vigoare. Doar autoritățile avizate pot decide ce criterii și standarde trebuie respectate în funcție de numărul persoanelor din clădire.

  Câteva dintre avantajele porților pentru acces industrial sunt siguranța, optimizarea căilor de acces, economisirea timpului, precum și stabilitatea oferită. Ele se pot deschide atât în interior, cât și în exterior și se remarcă prin rezistența superioară la vânt și potențialul termoizolator, datorită profilurilor de izolație din care sunt alcătuite.

  Și în ceea ce privește posibilitățile de personalizare, porțile de acces industrial pot fi lăcuite în nuanțe diverse în funcție de preferințele cumpărătorului, dar și de specificul afacerii – neutre, colorate etc.

  usa de garaj cu glisare laterala

  Porți pentru acces industrial marca Almadoor – tot ce trebuie să știi

  Almadoor îți oferă toate alternativele de care ai nevoie pentru optimizarea accesului în unitatea ta. Destinate atât uzului interior, cât și exterior, modelele noastre de porți pentru acces industrial te vor ajuta să-ți modernizezi și să-ți securizezi incinta.

  În funcție de specificul spațiului tău, echipa noastră te poate sfătui în alegerea soluției potrivite pentru tine. Toate produsele comercializate de noi din gama de porți pentru acces industrial respectă toate normele și standardele impuse de Uniunea Europeană în ceea ce privește calitatea componentelor și siguranța în exploatare.

  Porțile pentru acces industrial din oferta noastră pot fi acționate atât manual, cât și electric, pot fi personalizate (ai la dispoziție o varietate de culori din gama RAL din care să alegi), vitrate și accesorizate cu ferestre sau fante pentru aerisire.

  Gama noastră de uși de acces industrial exterioare și interioare îți oferă securitatea de care ai nevoie datorită mecanismelor de blocare de urgență, dar și datorită materialelor de calitate, care fac față chiar și uzului intens.

  Dacă deții un spațiu în care accesul securizat este o necesitate (hală de producție, depozit, centru comercial, cabinet medical, sediu bancar), contactează-ne cu încredere și vom alege împreună cea mai eficientă soluție de acces pentru tine!

  Cu peste 10 ani de experiență în domeniul închiderilor industriale, echipa Almadoor este alături de tine cu servicii de consultanță, transport, montaj profesionist și mentenanță. Apelează cu încredere la noi oricând!

  Uși de garaj industriale secționale

  Nu ezitati sa ne scrieti!

  Form by ChronoForms - ChronoEngine.com
  Image
  Partenerul tău de încredere

  LINKURI

  CONTACT

  Almadoor_system_Logo.png