Rampe de egalizare cu acționare manuală

  Rampe de egalizare cu acționare manuală

  Rampele de egalizare fac parte din categoria mai vastă a sistemelor de andocare destinate mediului comercial, dar și industrial. Aceste tipuri de sisteme au rolul de a facilita transportul, încărcarea și descărcarea mărfurilor și optimizarea proceselor de producție, distribuție și manipulare a materialelor.

  Rampele de egalizare se împart în mai multe categorii – cu acționare manuală sau hidraulice, în funcție de cerințele unice ale fiecărui spațiu industrial. Ele pot fi accesorizate opțional cu ghidaje pentru camion, gheare de prindere etc.

  Rampele de egalizare, după cum sugerează și numele, au rolul de a egaliza spațiul dintre platforma de încărcare a vehiculului și nivelul pardoselii incintei industriale pentru o mai bună descărcare și manipulare a mărfurilor.

  În alegerea rampelor de egalizare potrivite, trebuie să avem în vedere criterii ca tipul camionului, specificul mărfii, înălțimea zonei de încărcare, precum și diferența de nivel dintre utilajul folosit și zona de încărcare.

  În funcție de model și pentru un grad mai mare de securitate, rampele de egalizare sunt dotate de regulă cu sisteme de siguranță – alerte luminoase, sisteme de semnalizare, sisteme de blocare de urgență etc.

  Rampele de egalizare cu acționare manuală sunt concepute pentru a face față operării manuale a unei clase de vehicule standard din punct de vedere al înălțimii caroseriei. Ele pot fi acționate de regulă chiar și de o singură persoană și sunt concepute special pentru a se adapta mișcărilor pe verticală ale autovehiculului pe parcursul procesului de încărcare a mărfii și sunt confecționate din aluminiu sau oțel.

  usa de garaj cu glisare laterala

  Rampe de egalizare cu acționare manuală din gama Almadoor – detalii relevante

  Rampele de egalizare din oferta Almadoor reprezintă alternative simple, economice dar în același timp robuste pentru descărcarea mărfurilor în orice tip de incintă industrială. Îți punem la dispoziție modele diverse de rampe de egalizare cu acționare manuală pentru o operare eficientă și rapidă, indiferent de greutatea sarcinii  - rampe de egalizare ușoare, medii sau grele cu diverse capacități portante din oțel sau aluminiu.

  Alternativele noastre pot fi instalate atât fix, cât și culisant, pe o șină pentru a face față tuturor cerințelor în materie de transport ale clienților noștri. În plus, ai parte de rezistență la intemperii, praf și diferențe de temperatură și de produse certificate – toate soluțiile noastre destinate mediului industrial respectă standardele de calitate și de siguranță impuse de Uniunea Europeană.

  Almadoor distribuie produse certificate din partea unor furnizori cu prestigiu în domeniu – Sommer, HSL.ro etc.

  În funcție de modelul ales, rampele de egalizare cu acționare manuală din oferta noastră sunt dotate cu sisteme de amortizare cu pistoane hidraulice sau arcuri, astfel că pot fi operate cu ușurință de o singură persoană.

  Modelele noastre sunt dotate cu sisteme de siguranță încorporate, dar pot fi și accesorizate suplimentar cu sisteme de blocare, de iluminare sau de semaforizare.

  Nu știi ce tip de rampă de egalizare să alegi pentru unitatea ta? Îți suntem alături cu servicii de consultanță – împreună alegem soluția cea mai avantajoasă pentru tine în funcție de restricțiile în materie de buget, dar și de criteriile importante pentru tine. În plus, asigurăm servicii de transport, montaj profesionist și mentenanță.

  Contactează-ne chiar astăzi și află mai multe!

  Uși de garaj industriale secționale

  Nu ezitati sa ne scrieti!

  Form by ChronoForms - ChronoEngine.com
  Image
  Partenerul tău de încredere

  LINKURI

  CONTACT

  Almadoor_system_Logo.png