Rampe de egalizare electro-hidraulice

  Rampe de egalizare electro-hidraulice

  În domeniul industrial, dar și comercial, transportul, încărcarea și descărcarea mărfurilor este un proces complex care necesită atât eforturi din partea operatorilor, cât și utilizarea unor sisteme  menite să optimizeze aceste activități. Ele poartă numele de sisteme de încărcare sau de andocare, având rolul de a ușura descărcarea și încărcarea mărfurilor în orice tip de incintă industrială sau comercială, din sectorul public sau privat.

  Mai ales pentru operatorii care trebuie să manevreze mărfuri fragile sau ușor de deteriorat, problema manipulării acestora necesită atenția cuvenită. De aceea, majoritatea proprietarilor de spații industriale investesc în sisteme de andocare de calitate.

  Din categoria acestor tipuri de sisteme fac parte și rampele de egalizare. Ele au rolul de a egaliza distanța dintre nivelul platformei de descărcare a camionului și nivelul solului sau al pardoselii incintei industriale. În funcție de modul de acționare, ele pot fi clasificate în rampe de egalizare manuale, electro-hidraulice, pe balamale, telescopice etc.

  Rampele de egalizare electro-hidraulice sunt tipuri de rampe acționate electric. Cu ajutorul acestora, mărfurile pot fi descărcate printr-o singură mișcare orizontală, rapid și ușor, astfel că operatorii economisesc timp iar proprietarii companiilor reușesc să-și optimizeze activitatea și nivelul producției.

  De regulă realizate din oțel sau aluminiu, rampele de egalizare electro-hidraulice se remarcă prin capacitatea de a face față diferențelor de nivel, chiar și în cazul încărcăturilor inegale ale camioanelor. Ele pot suporta greutăți de până la 6000 kg.

  Aceste tipuri de rampe de egalizare oferă rezistență și siguranță sporite, putând face față tuturor situațiilor de încărcare-descărcare a mărfurilor și se remarcă prin ușurință în operare.

  usa de garaj cu glisare laterala

  Oferta Almadoor de rampe de egalizare electro-hidraulice – tot ce trebuie să știi

  Rampele de egalizare electro-hidraulice din oferta Almadoor se adaptează diferitelor tipuri de design-uri ale clădirii, nivelurilor de intensitate ale traficului, înălțimii și tipului de vehicul folosit în descărcarea-încărcarea mărfii.

  Rampele de egalizare electro-hidraulice din gama noastră permit transportarea mărfurilor de diferite greutăți – poți alege rampe de egalizare destinate încărcăturilor ușoare, medii sau grele.

  Rampele de egalizare din oferta noastră sunt construite în concordanță cu normele europene de siguranță și calitate, sunt proiectate special pentru a face față condițiilor de exploatare diverse și au încorporate sisteme de siguranță pentru o funcționare lină și lipsită de incidente pentru toți operatorii implicați.

  Acționarea rampelor de egalizare electro-hidraulice, după cum sugerează și numele, se face electric, prin intermediul unui panou de comandă. Le oferim clienților noștri și posibilitatea de a-și personaliza rampa aleasă în diverse culori din gama RAL.

  Rampele de egalizare electro-hidraulice sunt alcătuite din platformă, aripă mobilă, bază, unitate hidraulică, panou de comandă și sistemele de siguranță încorporate. La cerere, pot fi adăugate și o serie de accesorii suplimentare pentru sporirea gradului de securitate al sistemului.

  Alături de burdufurile de etanșare, rampele de egalizare sunt printre cele mai folosite sisteme de andocare, facilitând în mod semnificativ transportul mărfurilor.

  Dacă nu ești sigur ce tip de rampă de egalizare să alegi pentru unitatea ta, fii fără griji! Echipa Almadoor îți oferă toată consultanța de care ai nevoie, dar și servicii de transport, montaj profesionist și mentenanță.

  Contactează-ne chiar acum și află mai multe detalii despre opțiunile pe care ți le oferim!

  Uși de garaj industriale secționale

  Nu ezitati sa ne scrieti!

  Form by ChronoForms - ChronoEngine.com
  Image
  Partenerul tău de încredere

  LINKURI

  CONTACT

  Almadoor_system_Logo.png