Rulouri industriale rezistente la foc

  Rulouri industriale rezistente la foc

  Rulourile industriale rezistente la foc reprezintă o măsură suplimentară de siguranță pasivă la incendiu pentru dotarea spațiilor industriale. Acestea au rolul de a împiedica răspândirea incendiilor și de a permite evacuarea în siguranță a tuturor persoanelor din incintă.

  Atunci când ne referim la rulouri industriale rezistente la foc, vorbim de soluții concepute special pentru închidere automată în cazul căderilor de tensiune. Însă, ele pot fi deschise de urgență și manual.

  Datorită design-ului, rulourile industriale rezistente la foc se remarcă prin spațiul redus pe care îl ocupă, astfel că ele devin o soluție ideală pentru unitățile mici și se diferențiază de rulourile standard prin materialele ignifuge suplimentare aplicate.  

  Rulourile anti-foc sunt folosite în sectorul public și privat, în dotarea spațiilor comerciale, dar și industriale, de regulă de mici dimensiuni. Alte avantaje semnificative ale acestora sunt posibilitatea de executare pe comandă în funcție de dimensiunile dorite de client, dar și montarea facilă datorită design-ului simplu.

  Rulourile industriale rezistente la foc pot fi acționate electric prin intermediul unui motor și au încorporate diverse sisteme de închidere de urgență în caz de incendiu. În funcție de cerințele clientului, ele pot fi accesorizate cu alte elemente menite să ofere confort și securitate sporită – senzori de mișcare, garnituri de protecție, sisteme de semnalizare audio-vizuală etc.

  usa de garaj cu glisare laterala

  De ce Almadoor?

  Oferta noastră de rulouri industriale rezistente la foc este adaptată tuturor rigorilor domeniului industrial, toate produsele noastre respectă normativele europene în vigoare privind securitatea la incendiu și sunt comercializate de furnizori prestigioși, recunoscuți în domeniu (Sommer, HSL.ro). Scopul nostru este să aducem siguranța și modernitatea în casele, companiile și unitățile industriale românești.

  La Almadoor, ai parte de o ofertă extinsă de rulouri industriale rezistente la foc și accesorii complementare, de soluții care necesită întreținere minimală din partea ta și de o paletă coloristică variată (îți oferim o gamă largă de nuanțe de culori RAL la alegere pentru un design personalizat).

  Componentele mecanice ale rulourilor anti-foc din gama noastră sunt similare celor care intră în alcătuirea unei uși tradiționale și cuprind axul rotativ, ghidajele laterale, cortina din material anti-inflamabil, bara inferioară și panoul de control. În ceea ce privește materialele, clientul poate alege atât rulouri din metal, cât și din materiale textile în funcție de cerințele sale și ale spațiului său.

  Gradul de rezistență la incendiu poate varia ca interval – 60 minute sau 120 minute. Rulourile industriale rezistente la foc din gama noastră se remarcă prin etanșarea superioară dată de garniturile speciale atașate, prin rezistența crescută la foc și fum dar și prin materialele de înaltă calitate care au trecut toate testele de siguranță la incendii impuse de Uniunea Europeană.

  Dacă alegi rulouri industriale rezistente la foc din oferta noastră, ai parte nu doar de produse certificate, ci și de asistență tehnică din partea unei echipe de specialiști. Cu peste 10 ani de experiență în domeniu, Almadoor este alături de clienții săi cu servicii de transport, montare, consultanță și mentenanță pentru toate sistemele vândute. Contactează-ne oricând ai nevoie pentru orice informații suplimentare despre oferta noastră!

  Bucură-te de siguranța pe care o meriți în fața neprevăzutului alături de Almadoor!

  Uși de garaj industriale secționale

  Nu ezitati sa ne scrieti!

  Form by ChronoForms - ChronoEngine.com
  Image
  Partenerul tău de încredere

  LINKURI

  CONTACT

  Almadoor_system_Logo.png