Sisteme de andocare
  si accesorii

  Sisteme de andocare si accesorii

  Sistemele de andocare au rolul de crește productivitatea și fluxul de lucru în cadrul diverselor incinte industriale. După cum bine știm cu toții, de viteza de lucru și de încărcare/descărcare a mărfurilor depinde bunul mers al activității oricărei companii. De aceea, fiecare proprietar al unui spațiu industrial trebuie să aibă în vedere alegerea unor soluții eficiente și robuste, care să economisească atât timp, cât și bani, să nu necesite întreținere costisitoare și să funcționeze la parametrii optimi pe termen lung.

  Deși sunt folosite cu precădere în sectorul public și privat industrial, sistemele de andocare sunt în general necesare pentru toate activitățile care implică transportul, încărcarea și descărcarea unor mari cantități de mărfuri. Astfel, aceste sisteme își găsesc aplicabilitatea și în sectorul comercial, fiind utilizate de magazine, centre comerciale, firme de curierat, centre de logistică etc.

   

  burdufuri-de-etansare.jpg

  Burdufurile de etanșare fac parte din categoria sistemelor de andocare și sunt folosite cu precădere în depozite, centre comerciale, fabrici etc.

  casute-de-andocare.jpg
  Denumite și case de încărcare, acestea din urmă sunt soluții destinate optimizării spațiului disponibil. Ele pot fi amplasate în fața clădirii, iar astfel spațiul acesteia devine utilizabil în întregime, incluzând pereții exteriori.
  Uși de garaj industriale secționale
  rampe-de-egalizare.jpg
  Rampele de egalizare fac parte din categoria mai vastă a sistemelor de andocare destinate mediului comercial, dar și industrial. Aceste tipuri de sisteme au rolul de a facilita transportul, încărcarea și descărcarea mărfurilor și optimizarea proceselor de producție, distribuție și manipulare a materialelor.
  rampe-de-egalizare.jpg
  Rampele de egalizare electro-hidraulice sunt tipuri de rampe acționate electric. Cu ajutorul acestora, mărfurile pot fi descărcate printr-o singură mișcare orizontală, rapid și ușor, astfel că operatorii economisesc timp iar proprietarii companiilor reușesc să-și optimizeze activitatea și nivelul producției.
  sisteme-de-andocare.jpg
  Toate accesoriile din gama noastră au trecut toate testele de calitate și siguranță impuse de directivele Uniunii Europene. Distribuim doar produse certificate, din partea unor furnizori cu prestigiu, recunoscuți pentru calitatea echipamentelor industriale pentru a le oferi clienților noștri doar alternative sigure și de calitate pentru toate tipurile de exploatări industriale.

  Sisteme de andocare Almadoor – ce îți oferim?

  La Almadoor, suntem dedicați să-ți oferim unitatea industrială modernă, sigură și eficientă pe care o meriți. De aceea, oferta noastră de sisteme de andocare cuprinde toate soluțiile și accesoriile de care ai nevoie pentru un tranzit optim al mărfurilor, rapiditate în descărcarea acestora și siguranță indiferent de greutatea sarcinii:

  • Rampe de egalizare cu acționare manuală sau electro-hidraulice – în funcție de cerințele tale, poți opta pentru clasicul sistem manual sau te poți bucura de beneficiile sistemului hidraulic (acționare rapidă și sigură)
  • Burdufuri de etanșare pentru zona de andocare, simple sau gonflabile – vei putea asigura tranziția diverselor mărfuri în condiții maxime de siguranță – burdufurile sunt universale și se adaptează tuturor dimensiunilor autovehiculelor de transport, iar cele gonflabile din gama noastră sunt ideale pentru transportul mărfurilor destinate industriei alimentare
  • Incinte (căsuțe) de andocare aplicate pe fațada halelor, centrelor logistice sau depozitelor – ideale pentru situațiile în care incinta ta nu permite instalarea rampelor sau accesul camioanelor. Fiind amplasate în fața halelor, pe pereții exteriori, spațiul este valorificat și economisit la maxim
  • Accesorii pentru zonele de andocare – îți punem la dispoziție o gamă largă de accesorii complementare pentru zonele de andocare pentru sporirea gradului de confort și siguranță – sisteme de iluminare, de semaforizare, ghidaje pentru roțile camioanelor, etc.

  Oferta noastră este destinată unor domenii de activitate diverse – alimentar, comercial, industrial, farmaceutic, logistic etc. și face față tuturor rigorilor impuse pentru mărirea productivității și eficienței fiecărei incinte în parte. Soluțiile noastre sunt certificate în domeniu în ceea ce privește calitatea și siguranța componentelor și a echipamentelor distribuite, portofoliul nostru de furnizori fiind alcătuit doar din companii cu prestigiu în sectorul industrial – Sommer, HSL.ro.

  Gama noastră de sisteme de andocare cuprinde soluții tehnice complexe și complete pentru transportarea, descărcarea și încărcarea mărfurilor în condiții de siguranță deplină, cu egalizarea eficientă a diferenței de nivel dintre platforma autovehiculului și incinta unității industriale.

  În plus, echipa noastră oferă servicii de montaj profesionist pentru toate echipamentele achiziționate de la noi. Avem o experiență de peste 10 ani în domeniul închiderilor industriale și ne adaptăm oricărui proiect sau oricărei situații apărute în teren.

  Dacă nu știi ce sistem de andocare ți se potrivește, ne poți contacta oricând și îți vom oferi consultanța de care ai nevoie. În plus, la Almadoor ai parte și de servicii de transport și mentenanță realizată mereu cu promptitudine.

  Lasă-ne un mesaj chiar astăzi și află mai multe despre cum te putem ajuta!

  Nu ezitați să ne scrieți!

  Form by ChronoForms - ChronoEngine.com
  Image
  Partenerul tău de încredere

  LINKURI

  CONTACT

  Almadoor_system_Logo.png