Soluții complete
  pentru casa ta

  Pentru acasă

  Almadoor este partenerul tău de încredere în găsirea ușilor potrivite pentru uz rezidențial sau comercial, dar și a unor sisteme performante și robuste de automatizări porți. Soluțiile noastre sunt realizate de producători prestigioși și respectă toate normele de siguranță în exploatare impuse în domeniu pentru a aduce calitatea în casele și companiile tuturor consumatorilor români.

  Pentru clienții noștri din domeniul rezidențial, am pregătit o gamă largă de soluții, de la uși de garaj de tip rulou, secționale sau culisante alături de accesoriile aferente, până la sisteme complexe și robuste de automatizări porți (automatizări porți batante, cu operator îngropat sau culisante).

   

  usa-rulou.jpg
  Ușile de garaj rezidențiale reprezintă prima alegere a proprietarilor de locuințe pentru că oferă siguranță și confort
  automatizari-porti-rezidentiale.jpg
  La Almadoor îți oferim o gamă largă de automatizări porți pentru uz rezidențial, atât pentru diverse modele de uși batante, cât și pentru porți culisante.
  Uși de garaj rezidențiale

  Indiferent de specificul locuinței, de design, de cerințele unice în materie de securitate și confort sau de bugetul de care dispui, vei găsi cu siguranță modelul potrivit în oferta noastră. Avem o politică orientată spre satisfacerea nevoilor clienților noștri iar scopul nostru este să-ți oferim mereu un preț corect și soluția care răspunde cel mai bine criteriilor importante pentru tine.

  Ești nesigur în privința alegerii ușii de garaj sau sistemului de automatizare adecvat? Nu deții cunoștințele tehnice necesare pentru montare sau mentenanță?

  Nu ezita să ne contactezi! Îți oferim consultanță în fiecare zi, servicii de montare la domiciliu și mentenanță periodică pentru sistemul ales! Almadoor este partenerul tău pentru o casă modernă, aliniată la ultimele standarde de securitate din domeniu! Consultă oferta noastră de porți și automatizări porți pentru uz rezidențial și oferă protecție spațiului tău și confort celor dragi în fiecare zi!

  Image
  Partenerul tău de încredere

  LINKURI

  CONTACT

  Almadoor_system_Logo.png