Uși de garaj industriale
  și sisteme de andocare

  Pentru uz industrial

  Te afli în căutarea unor soluții versatile și avantajoase pentru optimizarea accesului în compania ta? Activezi în domeniul industrial și îți dorești porți de acces performante pentru funcționarea rapidă și modernă a facilității tale sau sisteme de andocare complete? Oferta Almadoor pentru uz comercial ți se adresează.

  Indiferent de specificul companiei tale (afacere mică, multinațională, întreprindere industrială), modernizarea căilor de acces este o necesitate pentru buna funcționare a activității tale și pentru protejarea atât a ta, cât și a angajaților tăi de încercările de pătrundere prin efracție, de potențiale incendii sau accidente, dar și de intemperii.

  Alegerea alternativei potrivite trebuie să țină cont de specificul activității prestate, dar și de gradul de risc la care poate fi supusă compania ta. De exemplu, companiile care lucrează cu materiale inflamabile au nevoie de uși durabile și ignifuge pentru prevenirea incendiilor, în timp ce pentru anumite facilități industriale, rapiditatea deschiderii porții este un criteriu important pentru menținerea productivității și a standardelor optime de funcționare.

  Obiectul nostru de activitate este distribuția de porți și sisteme de automatizări porți pentru domeniul comercial, dar și rezidențial. Distribuim componente și echipamente de calitate înaltă din partea unor producători cu prestigiu pe plan european și internațional. Scopul nostru este să le oferim consumatorilor români calitatea autohtonă pe care o merită.

   

  usi-garaj-industriale-sectionale.jpg
  Ușile de garaj industriale secționale se remarcă prin faptul că dispun de mai multe tipuri de culisare, putând fi montate în orice tip de gol și accesorizate cu kit-uri pietonale pentru un acces rapid.
  sisteme-de-andocare.jpg
  Sistemele de andocare au rolul de a crește productivitatea și fluxul de lucru în cadrul diverselor incinte industriale. După cum bine știm cu toții, de viteza de lucru depinde bunul mers al activității oricărei companii.
  Uși de garaj industriale secționale
  intr-un-canat.jpg
  Ușile industriale culisante metalice reprezintă soluții de închidere-deschidere a spațiilor industriale des folosite, atât datorită eficienței sistemului de culisare, cât și datorită materialelor din care sunt confecționate și accesibilității prețului.
  culisanta-antifoc.jpg
  Ușile industriale rezistente la foc au rolul de a securiza căile de evacuare a persoanelor după izbucnirea unui incendiu, dar și să oprească evoluția acestuia.
  porti-rapide.jpg
  Ușile industriale rapide sunt folosite în întreprinderile în care viteza și timpul de lucru sunt importante și contribuie la optimizarea proceselor de producție.

   

  Gama noastră de produse pentru uz comercial cuprinde atât uși industriale cu diverse sisteme de culisare, porți ignifuge (uși industriale culisante, batante și secționale, cortine și rulouri industriale rezistente la foc), porți de acces rapide pentru spațiile industriale în care viteza de deschidere este crucială (uși industriale rapide cu împachetare, cu roluire, cu deschidere orizontală, din inox) dar și soluții destinate incintelor cu grad ridicat de risc (uși industriale rapide pentru medii cu risc de explozii).

  Oferta noastră cuprinde de asemenea și uși industriale culisante metalice într-un canat, în două canaturi, dar și porți pentru acces industrial.

  În plus, ți-am pregătit și sisteme de andocare destinate atât centrelor logistice, cât și halelor, spațiilor industriale sau depozitelor (rampe de egalizare cu acționare manuală, electro-hidraulice, burdufuri de etanșare pentru zona de andocare simple sau gonflabile), incinte de andocare aplicabile pe fațade, dar și o ofertă extinsă de accesorii pentru zonele de andocare.

  Indiferent de domeniul în care activează firma ta, soluțiile Almadoor pentru uz comercial respectă normele de siguranță, sunt robuste, performante și adaptabile în funcție de specificul incintei sau facilității, fac față unui număr mare de acționări și răspund rigorilor domeniului industrial atât în ceea ce privește viteza de deschidere, cât și durabilitatea, manevrabilitatea sau ușurința în operare.

  Nu știi ce tip de ușă industrială sau sistem de culisare se adaptează cel mai bine incintei tale? Cauți sisteme de andocare dar nu deții cunoștințele necesare pentru instalare în regim propriu? Echipa Almadoor te scapă de probleme!

  Contactează-ne oricând iar noi îți vom oferi consultanță și sfaturi avizate în alegerea soluției adecvate. Ținem cont de criteriile importante pentru tine, dar și de bugetul alocat și îți oferim mereu prețuri corecte.

  În plus, ai parte și de servicii de montare și instalare la cerere pentru sistemele și echipamentele distribuite de noi, dar și mentenanță periodică pentru o funcționare corespunzătoare pe termen lung. Alege Almadoor și deschide ușa către un viitor sigur și modern pentru compania ta!

  Nu ezitați să ne scrieți!

  Form by ChronoForms - ChronoEngine.com
  Image
  Partenerul tău de încredere

  LINKURI

  CONTACT

  Almadoor_system_Logo.png