Uși de garaj
  industriale secționale

  Uși de garaj industriale secționale

  Ușile industriale secționale sunt utilizate preponderent pentru închiderea diverselor spații industriale sau comerciale – hale, depozite, garaje, ateliere de producție, construcții atipice etc. Ele se remarcă prin faptul că dispun de mai multe tipuri de culisare, putând fi montate în orice tip de gol și accesorizate cu kit-uri pietonale pentru un acces rapid.

  Datorită sistemului de deschidere prin culisare verticală, aceste tipuri de uși ajută proprietarii să economisească spațiu prețios. Câteva dintre avantajele ușilor industriale secționale sunt: posibilitatea de dimensionare după cerințele unice ale cumpărătorului sau ale spațiului pentru care sunt achiziționate, posibilitățile multiple de configurare, dar și rezistența crescută în condiții de utilizare intensă.

  Ușile industriale secționale pot fi folosite atât pentru securizarea clădirilor noi, cât și pentru cele aflate în curs de renovare sau construire.

   

  usa-lhr-2.jpg
  Sistemele de culisare LHR (Low Headroom Rear) sunt folosite de regulă atunci când spațiul disponibil pentru montarea ușii industriale este unul redus și se caracterizează din punct de vedere al mecanismului de funcționare prin faptul că arcurile se montează în partea din spate a șinei.
  usa-ftr-2.jpg
  Sistemele de culisare FTR (Follow The Roof) sunt folosite în cazul în care specificul construcției noastre impune ca ușa secțională să urmărească forma tavanului/acoperișului sau ne dorim acest lucru din considerente estetice sau funcționale (economisirea spațiului, obținerea unui design uniform etc.)
  Uși de garaj industriale secționale
  usa-hl-2.jpg
  Sistemele de culisare HL (High Lift) ale ușilor industriale sunt folosite în situațiile în care tavanul este mai înalt decât golul în care urmează să fie integrată ușa secțională, dar nu depășește lățimea ușii. Aceste sisteme au un mecanism de funcționare care constă în culisarea ușii pe șina parțial înălțată.
  usa-hl-ftr-2.jpg
  Alternativa HL-FTR se folosește atunci când tavanul clădirii este mai înalt și nu dorim ca ușa secțională să urmărească forma tavanului din considerente funcționale sau estetice.
  usa-fvl-2.jpg
  Sistemele de culisare FVL (Full Vertical) presupun ridicarea verticală a șinei, tangențial cu peretele. Acest sistem se folosește în situațiile în care înălțimea spațiului este de două ori mai mare decât înălțimea ușii.

   

  De ce să aleg uși industriale secționale distribuite de Almadoor?

  • Producători de prestigiu – produsele distribuite de noi din gama de uși industriale secționale sunt realizate de furnizori de prestigiu, cum este compania Sommer, recunoscută în domeniu pentru echipamentele tehnice moderne și fiabile
  • Adaptabilitate crescută – oferta noastră cuprinde o varietate de uși industriale secționale pentru integrarea perfectă în orice tip de imobil industrial – uși industriale secționale cu sisteme de culisare LHR, FTR, FL, FL-FTR, FVL
  • Izolare termică superioară – datorită panourilor din spumă poliuretanică, te vei bucura de o temperatură optimă în interior, chiar și în zilele friguroase, dar și de o protecție sporită împotriva vântului, un factor de mediu care trebuie luat în calcul mai ales dacă incinta ta este localizată în câmp deschis sau în zone muntoase
  • Securitate sporită – oferta noastră cuprinde uși industriale secționale dotate cu o varietate de sisteme de siguranță – cu celule fotoelectrice, împotriva tentativelor de intrare prin efracție, cu protecție în caz de rupere a arcurilor sau prindere a degetelor etc. În plus, toate produsele din această gamă distribuite de noi îți oferă posibilitatea de deschidere în regim de urgență în cazul întreruperii alimentării cu curent electric
  • Confort crescut – în cazul incintelor industriale, viteza de deschidere a porților de acces este importantă pentru o activitate cât mai eficientă a întreprinderii – cu ajutorul unor uși industriale secționale, poți acționa de la distanță deschiderea porții prin simpla apăsare a unui buton de pe telecomandă.
  • Rezistență garantată – ușile industriale secționale distribuite de Almadoor îți oferă o garanție de la producător de rezistență la circa 25 000 cicluri de acționare
  • Posibilități variate de personalizare – este important ca porțile de acces spre spațiul tău industrial sau comercial să fie nu doar funcționale, ci și plăcute din punct de vedere estetic, să exprime cât mai bine specificul afacerii tale, dar și gusturile tale personale. De aceea, ți-am pregătit uși industriale secționale în diferite culori și modele
  • Accesorizare – ușile industriale secționale din gama noastră pot fi accesorizate cu ușurință prin integrarea ferestrelor, ușilor pietonale, fantelor pentru aerisire etc.

  Alege Almadoor și bucură-te în plus de consultanță și servicii de montare din partea echipei noastre! Contactează-ne oricând iar noi te vom ajuta să alegi cea mai potrivită ușă industrială secțională pentru spațiul tău, ținând cont de orice restricții în materie de buget, dar și de cerințele tale în materie de design!

   

  Nu ezitați să ne scrieți!

  Form by ChronoForms - ChronoEngine.com
  Image
  Partenerul tău de încredere

  LINKURI

  CONTACT

  Almadoor_system_Logo.png