Uși de garaj industriale secționale cu sisteme de culisare cu șină înălțată

  Uși de garaj industriale secționale cu sisteme de culisare cu șină înălțată

  Ușile industriale secționale sunt printre cele mai des întâlnite alternative în dotarea construcțiilor industriale și comerciale. Ele reprezintă soluții moderne, dar și eficiente de închidere-deschidere a halelor de producție, a depozitelor sau altor tipuri de spații industriale. Aceste uși se remarcă prin materialele și componentele de calitate înaltă, prin rezistența superioară la factori de mediu și acționări repetate, dar și prin posibilitățile variate de accesorizare și personalizare în funcție de cerințele fiecărui cumpărător.

  Ușile secționale industriale distribuite de Almadoor se caracterizează printr-o tehnologie modernă care permite compatibilitatea cu majoritatea imobilelor industriale, astfel că nu va trebui să-ți faci griji în privința spațiului, dar și o varietate de sisteme de culisare. În plus, furnizorii noștri îți oferă o izolație termică optimă datorită panourilor cu grosime de 40mm, dar și confort, siguranță și securitate – toate ușile din gama noastră respectă normele de siguranță europene, pot fi acționate manual sau electric și au o garanție de funcționare de la producător pentru circa 25 000 cicluri.

  Sistemele de culisare cu șină înălțată ale ușilor industriale sunt folosite în situațiile în care tavanul este mai înalt decât golul în care urmează să fie integrată ușa secțională, dar nu depășește lățimea ușii. Aceste sisteme au un mecanism de funcționare care constă în culisarea ușii pe șina parțial înălțată.

  Uși industriale secționale cu sisteme de culisare cu șină înălțată – specificații tehnice relevante

  • Foaia de ușă este realizată din mai multe panouri sandvici suprapuse pentru o izolare eficientă și durabilitate
  • Șina de culisare este realizată din tablă galvanizată de 3mm
  • Acționarea se poate realiza atât manual (cu lanț și reductor ¼), cât și electric (motor axial)

  Dacă alegi uși industriale secționale cu sisteme de culisare cu șină înălțată distribuite de Almadoor, îți oferim următoarele beneficii:

  • Sisteme de siguranță încorporate (împotriva prinderii degetelor, ruperii arcurilor, ruperii sufelor) dar și posibilitatea de a adăuga protecții suplimentare, cum este sistemul Safety Edge (oprirea automată a ușii la detectarea unui obstacol) pentru o securitate mai mare la încercările de pătrundere prin efracție
  • Accesorizare și adaptare în funcție de cerințele cumpărătorului – poți opta pentru adăugarea unor ferestre pentru o luminozitate mai mare, panouri vitrate, uși pentru acces pietonal, grile de ventilație etc.
  • Un serviciu complet din partea echipei noastre – îți oferim toată asistența de care ai nevoie, de la alegerea ușii industriale secționale potrivite pentru tine, la servicii de transport direct la domiciliul tău dar și mentenanță periodică din partea unei echipe profesioniste
  • Design-uri și culori pe alese – la Almadoor, am pregătit o selecție de uși industriale secționale cu sisteme de culisare cu șină înălțată în design-uri și culori diverse pentru ca tu să alegi varianta potrivită pentru spațiul tău și specificul afacerii tale, de la clasicele tonuri neutre la nuanțele vibrante de roșu sau albastru
  • Izolare de calitate – grosimea panourilor din care sunt realizate ușile noastre, dar și spuma poliuretanică folosită asigură o izolare termică de calitate indiferent de sezon – vei economisi semnificativ la capitolul energie iar unitatea ta va rămâne etanșă pentru o funcționare optimă

  Nu știi ce soluție ți se potrivește? Consultă gama noastră de uși industriale secționale cu sisteme de culisare cu șină înălțată sau cere ajutorul unui reprezentant Almadoor!

  Uși de garaj industriale secționale

  Nu ezitati sa ne scrieti!

  Form by ChronoForms - ChronoEngine.com
  Image
  Partenerul tău de încredere

  LINKURI

  CONTACT

  Almadoor_system_Logo.png