Uși de garaj industriale secționale cu sisteme de culisare cu șină înălțată care urmărește înclinația acoperișului

  Uși de garaj industriale secționale cu sisteme de culisare cu șină înălțată care urmărește înclinația acoperișului

  În ceea ce privește alegerea ușii industriale secționale potrivite pentru unitatea ta, trebuie să ai în vedere aspecte ca bugetul de care dispui, criteriile importante pentru tine, spațiul, dimensiunile ușii, gradul de manevrabilitate, rezistența și nu în ultimul rând siguranța pe care ți-o oferă împotriva încercărilor de pătrundere prin efracție.

  Și din punct de vedere al sistemelor de culisare pe care le pot suporta, ușile industriale secționale sunt versatile. Poți alege din mai multe variante în funcție de arhitectura spațiului tău, a tavanului sau a pereților. Un sistem de culisare de calitate te va ajuta să te bucuri de o acționare silențioasă a ușii de fiecare dată, dar și de o integrare perfectă în orice tip de imobil industrial.

  Atunci când vorbim despre uși industriale secționale cu sisteme de culisare cu șină înălțată care urmăresc înclinația acoperișului, ne referim la uși cu un mecanism de funcționare care este practic o combinație a două sisteme de culisare diferite.

  Alternativa sistemului de culisare cu șină înălțată care urmărește înclinația acoperișului se folosește atunci când tavanul clădirii este mai înalt și nu dorim ca ușa secțională să urmărească forma tavanului din considerente funcționale sau estetice.

  Uși industriale secționale cu sisteme de culisare cu șină înălțată care urmărește înclinația acoperișului marca Almadoor – specificații tehnice relevante

  Distribuim doar uși secționale industriale de la furnizori recunoscuți în domeniu. De aceea, toate soluțiile noastre respectă normele de siguranță și de calitate impuse de această industrie, dar și de domeniul industrial în general. Înțelegem cât de important este ca fiecare dintre clienții noștri să se bucure de un sistem robust care să facă față unor acționări repetate, de aceea ne îmbunătățim constant oferta.

  Dacă alegi uși industriale secționale cu sisteme de culisare cu șină înălțată care urmărește înclinația acoperișului din gama noastră, iată de ce vei avea parte:

  • Foaie de ușă realizată din mai multe panouri sandvici suprapuse – acest lucru asigură izolare termică de calitate, dar și durabilitate
  • Șină de culisare din tablă galvanizată de 3 mm grosime
  • Arc de torsiune montat pe grindă
  • Posibilitatea de a acționa ușa atât manual (cu lanț și reductor ¼), cât și electric (motor axial)

  Ușile distribuite de Almadoor din gama industrială sunt prevăzute cu sisteme de siguranță (împotriva prinderii degetelor, ruperii arcurilor sau a suflelor, bolt pentru blocarea din interior, etc.). În plus, la cererea ta, poți adăuga protecții suplimentare, cum sunt sistemele de fotocelule pentru oprirea automată a ușii sau sistemele de tip Safety Edge care detectează obstacolele și determină un anumit comportament al ușii.

  Și din punct de vedere al accesorizării, ai parte de opțiuni variate dacă alegi uși industriale secționale cu sisteme de culisare cu șină înălțată care urmărește înclinația acoperișului din gama noastră – poți adăuga, printre altele, și ferestre pentru o luminozitate mai mare în spațiul tău, panouri vitrate, uși pietonale cu prag subțire sau grile de ventilație.

  Indiferent de design-ul sau de culoarea aleasă, vei avea parte de soluții eficiente, dar și plăcute din punct de vedere estetic pentru o îmbinare armonioasă cu orice tip de spațiu industrial.

  Contactează-ne oricând iar împreună vom găsi soluția potrivită pentru compania ta!

  Uși de garaj industriale secționale

  Nu ezitati sa ne scrieti!

  Form by ChronoForms - ChronoEngine.com
  Image
  Partenerul tău de încredere

  LINKURI

  CONTACT

  Almadoor_system_Logo.png