Uși de garaj industriale secționale cu sisteme de culisare total vertical

  Uși de garaj industriale secționale cu sisteme de culisare total vertical

  Ușile secționale industriale sunt printre cele mai folosite soluții pentru închiderea spațiilor industriale (garaje, hale de producție, depozite etc.). Ele oferă clienților din sectorul public sau privat o serie de avantaje deloc neglijabile – ajută la economisirea spațiului interior și exterior, se pot folosi cu succes pentru dotarea clădirilor vechi sau noi, au o rezistență mare la folosire repetată și pot fi manevrate ușor manual sau electric, în funcție de preferințele cumpărătorului.

  Sistemele de culisare total vertical presupun ridicarea verticală a șinei, tangențial cu peretele. Acest sistem se folosește în situațiile în care înălțimea spațiului este de două ori mai mare decât înălțimea ușii.

  Dacă alegi uși industriale secționale cu sisteme de culisare total vertical din gama Almadoor, vei avea parte de calitate din partea furnizorilor noștri recunoscuți în domeniu dar și de produse care respectă normele de siguranță și rezistență în vigoare în sectorul industrial.

  Uși industriale secționale cu sisteme de culisare total vertical – tot ce trebuie să știi

  • Sunt alcătuite din foaie de ușă, șină de culisare și arc de torsiune
  • Foaia de ușă este realizată din mai multe panouri sandvici suprapuse pentru durabilitate crescută
  • Șina de culisare este fabricată din tablă galvanizată de 3mm grosime și asigură o funcționare lină a ușii, cu un zgomot de fond minimal
  • Arcul de torsiune este montat pe grindă iar, în funcție de dimensiunile ușii, poți monta arcuri suplimentare
  • Sunt acționate atât manual (cu lanț și reductor ¼), cât și electric (motor axial)

  Toate produsele comercializate de Almadoor din gama de uși industriale se remarcă printr-o  compatibilitate mare cu orice imobil industrial – ne adaptăm diverselor dimensiuni, spațiului îngust sau situațiilor unice de pe teren.

  Oferta noastră de uși industriale secționale cu sisteme de culisare total vertical cuprinde soluții moderne și adaptabile în funcție de toate cerințele și criteriile cumpărătorului.

  Ușile noastre au sisteme de siguranță integrate (împotriva prinderii degetelor, ruperii arcurilor, ruperii sufelor, bolt pentru blocarea din interior) dar permit și montarea unor protecții suplimentare pentru clienții noștri care caută să crească gradul de securitate în incinta lor, atât împotriva factorilor externi, cât și împotriva încercărilor de pătrundere prin efracție – sistem Safety Edge cu senzori care detectează automat obstacole sau sistem de fotocelule care oprește automat coborârea ușii.

  În plus, dacă alegi uși industriale secționale cu sisteme de culisare total vertical, poți să le accesorizezi suplimentar cu uși pietonale pentru un acces rapid și eficient în și din unitatea ta, grile de ventilație pentru aerisirea conformă a spațiului, dar și ferestre sau panouri vitrate pentru un aspect estetic deosebit și o mai mare luminozitate a unității tale.

  Nu știi ce tip de ușă industrială secțională să alegi? Ai nevoie de asistență în montare? Fii fără griji! La Almadoor ne ocupăm de tot – specialiștii noștri îți oferă servicii de transport, dar și de montare și instalare la domiciliu pentru ca tu să te bucuri de sistemul dorit în cel mai scurt timp. Ne ocupăm și de mentenanța periodică și suntem alături de tine cu consultanță oricând ai nevoie.

   

  Uși de garaj industriale secționale

  Nu ezitati sa ne scrieti!

  Form by ChronoForms - ChronoEngine.com
  Image
  Partenerul tău de încredere

  LINKURI

  CONTACT

  Almadoor_system_Logo.png