Uși industriale batante rezistente la foc

  Uși industriale batante rezistente la foc

  Protejarea spațiilor industriale împotriva incendiilor este o cerință a anumitor tipuri de unități industriale care trebuie să respecte norme stricte, dar și o necesitate pentru majoritatea proprietarilor de hale, depozite sau sedii de prelucrare care caută să-și protejeze atât activitatea și producția, cât și angajații.

  Ușile batante rezistente la foc fac parte din categoria protecțiilor pasive la incendiu și sunt confecționate din foi metalice special tratate, putând fi montate în diverse tipuri de spații, accesorizate sau vopsite în culori RAL.

  Aceste tipuri de uși sunt de regulă complet galvanizate, inclusiv părțile ascunse pentru o protecție superioară împotriva incendiilor și, în funcție de model, pot fi încadrate în diverse clase de rezistență la incendiu.

  Automate sau manuale, ușile batante se recomandă în general pentru dotarea spațiilor de dimensiuni medii, dar beneficiază de flexibilitate și se pot adapta mai multor tipuri de compartimentare, putând fi folosite cu succes și în zonele cu trafic intens, atât în mediul rezidențial și comercial (locuințe, spitale, clădiri), cât și industrial (hale, depozite).

  usa de garaj cu glisare laterala

  De ce să aleg uși industriale batante rezistente la foc din gama Almadoor?

  Întreaga noastră gamă de uși industriale batante rezistente la foc respectă normele în vigoare privind calitatea, dar și securitatea la incendiu – directivele europene, respectiv standardul UNI 9723. Toate produsele noastre dețin avizele tehnice necesare și agrementul de la pompieri, valabil pe teritoriul românesc.

  Montajul acestor uși se realizează cu ușurință de către echipa noastră de specialiști, astfel că scapi de grija, dar și de riscurile care pot apărea în cadrul montării în regim propriu. Avem o experiență de peste 10 ani în industrie, efectuăm toate măsurătorile necesare la domiciliu și instalăm soluția potrivită pentru tine – ușile industriale batante rezistente la foc se pot monta în orice spațiu, în unul sau două canaturi, astfel că nu trebuie decât să verificăm dimensiunile, fără a mai face lucrări suplimentare la zid.

  La cerere, putem monta accesorii suplimentare pentru clienții noștri, cum sunt barele anti-panică, geamurile, senzorii de fum sau căldură.. În plus, pentru că știm cât de important este și design-ul inedit, le punem la dispoziție clienților noștri și o ofertă extinsă de culori RAL din care pot alege pentru personalizarea ușii, dar și a incintei per ansamblu.

  În afara protecției anti-incendiu, toate ușile industriale batante rezistente la foc din gama noastră oferă în plus izolație fonică și etanșare de calitate pe toate laturile, putând fi montate cu succes atât pe peretele interior, cât și pe cel exterior al clădirii.

  În funcție de clasa de rezistență, ușile industriale batante rezistente la foc pot oferi protecție pe un interval cuprins între 60-120 minute, timp în care pot interveni echipajele speciale, evacuarea se poate realiza eficient iar pagubele pot fi reduse în mod semnificativ.

  Siguranța la locul de muncă este o prioritate atât pentru persoanele fizice, cât și juridice, de aceea la Almadoor îți oferim un serviciu complet – consultanță în alegerea unor uși industriale batante rezistente la foc ideale pentru incinta ta, montare și instalare din partea unei echipe de profesioniști, transport până la unitatea ta și, nu în ultimul rând, mentenanță periodică pentru a verifica dacă toate funcțiile ușii sunt îndeplinite la cele mai înalte standarde (închidere-deschidere, blocare în mod automat etc.).

  Contactează-ne oricând și află mai multe despre oferta noastră!

  Uși de garaj industriale secționale

  Nu ezitati sa ne scrieti!

  Form by ChronoForms - ChronoEngine.com
  Image
  Partenerul tău de încredere

  LINKURI

  CONTACT

  Almadoor_system_Logo.png