Uși industriale
  culisante metalice

  Uși industriale culisante metalice

  Ușile industriale culisante metalice reprezintă soluții de închidere-deschidere a spațiilor industriale des folosite, atât datorită eficienței sistemului de culisare, cât și datorită materialelor din care sunt confecționate și accesibilității prețului. În prezent, ele sunt printre cele mai des utilizate uși automate pe teritoriul românesc, dar și în întreaga lume.

  Ușile industriale culisante, asemeni ușilor secționale, pot fi dotate în plus cu geamuri sau uși pietonale în funcție de cerințele cumpărătorului. Le regăsim cu precădere în componența spațiilor comerciale (magazine, mall-uri, supermarket-uri etc.) dar și industriale (hale metalice clasice, depozite).

   

  intr-un-canat.jpg

  Larg răspândite în sectorul industrial, dar și comercial, ușile industriale culisante metalice se remarcă nu doar prin rezistența materialelor, ci și prin izolarea termică și fonică de calitate pe care le oferă. Aceste tipuri de uși se deschid prin glisare pe orizontală, fiind folosite cu precădere pentru dotarea halelor industriale, depozitelor sau hangarelor.

  in-doua-canaturi.jpg
  Ușile industriale culisante metalice în două canaturi se remarcă prin rezistență pe termen lung, chiar și la un ciclu mare de acționări, astfel că se pot folosi și pentru unități cu trafic intens, atât la exterior, cât și la interior.
  Uși de garaj industriale secționale
  porti-acces-industrial.jpg
  Porțile pentru acces industrial sunt sisteme menite să faciliteze tranzitul pietonal, al mărfurilor sau autoturismelor în și din incinta industrială. Ele se aleg în funcție de lățimea și înălțimea pragului de acces, de spațiul de care dispunem, dar și de tipul de acces cerut de specificul activității – acces auto, pietonal etc.

   

  Uși industriale culisante metalice de la Almadoor – tot ce trebuie să știi

  Gama Almadoor de uși industriale culisante metalice cuprinde mai multe alternative destinate sectorului industrial pentru a face față oricăror spații sau dimensiuni – uși industriale culisante metalice într-un canat, în două canaturi, dar și porți pentru acces industrial.

  Toate produsele noastre din gama de uși industriale culisante metalice sunt realizate de producători cu experiență, recunoscuți în domeniu pentru calitatea automatizărilor, echipamentelor și soluțiilor destinate mediului industrial  – Sommer, HSL.ro sunt doar câțiva dintre furnizorii noștri.

  Toate produsele comercializate de Almadoor destinate uzului industrial respectă normele de siguranță și de calitate impuse de Uniunea Europeană și sunt realizate special pentru a se adapta tuturor proiectelor sau condițiilor unice de pe teren.

  Oferim clienților noștri o gamă largă de uși industriale culisante metalice pentru uz interior și exterior, realizate la comandă în orice dimensiuni, modele, culori din gama RAL și finisaje pentru obținerea design-ului ideal.

  Datorită sistemului de culisare, ușile industriale culisante metalice funcționează silențios și rezistă la cicluri mari de acționare, putând fi integrate cu ușurință în corpul peretelui. Astfel, atât spațiile interioare, cât și exterioare sunt compartimentate inteligent – fie că ne referim la hoteluri, restaurante sau alte spații comerciale, ușile culisante metalice reușesc să reinventeze complet aspectul oricărui spațiu și să-i ofere o notă de eleganță, modernitate și funcționalitate.

  Șinele de glisare ale ușilor din oferta noastră sunt realizate din materiale de calitate pentru a asigura o mișcare lină de fiecare dată și rezistență pe termen lung, chiar și în condiții de umiditate sau utilizare repetată. În funcție de modelul ales, clienții noștri au posibilitatea de a adăuga și accesorii suplimentare, cum sunt ușile pentru acces pietonal pentru fluidizarea traficului și economisirea energiei la fiecare acționare.

  În plus, ușile industriale culisante metalice din oferta Almadoor pot funcționa în multiple configurații – 1 canat, respectiv 2 canaturi, dar și sensuri de deschidere.

  Nu ești sigur ce model ți se potrivește din oferta noastră de uși industriale culisante metalice? Contactează-ne oricând pentru a alege împreună alternativa potrivită pentru spațiul tău!

  Oferim servicii de consultanță, transport la domiciliu, montaj profesionist și mentenanță pentru toate sistemele achiziționate de la noi!

  Nu ezitați să ne scrieți!

  Form by ChronoForms - ChronoEngine.com
  Image
  Partenerul tău de încredere

  LINKURI

  CONTACT

  Almadoor_system_Logo.png