Uși industriale culisante metalice în două canaturi

  Uși industriale culisante metalice în două canaturi

  Ușile industriale metalice sunt utilizate pentru închiderea-deschiderea depozitelor și spațiilor comerciale în care este nevoie de soluții robuste și rezistente. În funcție de cerințele cumpărătorilor, ușile industriale metalice pot fi multifuncționale sau rezistente la foc. În plus, ele pot fi accesorizate cu diverse sisteme de siguranță sau elemente destinate sporirii confortului în incintă – de la amortizoare la grile de aerisire sau kit-uri antipanică.

  Ușile industriale culisante metalice se diferențiază de alte tipuri de uși prin sistemul de glisare pe orizontală și prin adaptabilitatea crescută pe care le oferă – ele pot face față cerințelor unor spații industriale extinse (depozite, hangare etc.) și se folosesc în numeroase industrii din domeniul public sau privat, de la industria alimentară la sectorul comercial.

  Disponibile în unul sau două canaturi, aceste tipuri de uși se remarcă prin rezistență pe termen lung, chiar și la un ciclu mare de acționări, astfel că se pot folosi și pentru unități cu trafic intens, atât la exterior, cât și la interior.

  usa de garaj cu glisare laterala

  Uși industriale culisante metalice în două canaturi din oferta Almadoor – tot ce trebuie să știi

  La Almadoor, găsești în categoria de uși industriale culisante metalice atât modele într-un canat, cât și în două canaturi. În plus, ți-am pregătit și o gamă extinsă de porți industriale.

  Dacă optezi, însă, pentru uși industriale culisante metalice în două canaturi, iată doar câteva dintre beneficiile de care vei avea parte:

  • Izolare termică și fonică de calitate
  • Posibilitatea de deschidere înspre stânga sau înspre dreapta
  • Gamă largă de opțiuni atât pentru interior, cât și pentru exterior
  • Mecanisme de siguranță încorporate – blocare completă, autoînchidere etc.
  • Montaj simplu și rapid – dacă nu ai cunoștințele necesare pentru montaj în regim propriu, apelează cu încredere la un reprezentant Almadoor și ne ocupăm noi de toată procedura!
  • Întreținere minimală – datorită materialelor de calitate, modelele noastre de uși industriale culisante metalice în două canaturi nu necesită întreținere specială, rezistă la praf, rugină, condiții de mediu variate sau acțiunea factorilor externi
  • Design-uri și culori variate din gama RAL – le-am pregătit clienților noștri mai multe modele de uși vopsite în câmp electrostatic pentru o intensitate mai mare a culorii și păstrarea acesteia pe termen lung, dar și design-uri pe alese în funcție de specificul companiei
  • Rezistență pe termen lung – toate produsele noastre destinate uzului industrial sunt comercializate de producători recunoscuți pe piața de profil (Sommer, HSL.ro etc.), au trecut toate testele de calitate și siguranță impuse de Uniunea Europeană și vin cu garanții de funcționare de la producător. În plus, ușile industriale culisante metalice în două canaturi din oferta noastră sunt realizate din elemente metalice galvanizate pentru durabilitate
  • Acționare manuală sau automată
  • Posibilitatea de adăugare a unor accesorii suplimentare – în funcție de cerințele cumpărătorului, ușile pot fi dotate cu geamuri pentru creșterea gradului de luminozitate, grile de aerisire sau uși pietonale pentru fluidizarea traficului

  Alege-ți chiar astăzi modelul preferat și modernizează-ți incinta industrială alături de Almadoor! Iar, dacă ești încă nehotărât, lasă-ne un mesaj și te ajutăm noi! Oferim servicii de consultanță pentru ca tu să te bucuri de cea mai bună soluție pentru tine, dar și servicii de transport, mentenanță periodică și montaj profesionist!

  Contactează-ne oricând cu încredere pentru mai multe detalii!

  Uși de garaj industriale secționale

  Nu ezitati sa ne scrieti!

  Form by ChronoForms - ChronoEngine.com
  Image
  Partenerul tău de încredere

  LINKURI

  CONTACT

  Almadoor_system_Logo.png