Uși industriale culisante metalice într-un canat

  Uși industriale culisante metalice într-un canat

  Larg răspândite în sectorul industrial, dar și comercial, ușile industriale culisante metalice se remarcă nu doar prin rezistența materialelor, ci și prin izolarea termică și fonică de calitate pe care le oferă. Aceste tipuri de uși se deschid prin glisare pe orizontală, fiind folosite cu precădere pentru dotarea halelor industriale, depozitelor sau hangarelor.

  Montajul și mentenanța acestora se realizează ușor, ele nu necesită întreținere specială și au un design practic, fapt care le transformă în soluții ideale pentru dotarea majorității spațiilor industriale, chiar și a celor atipice.

  Și din punct de vedere al adaptabilității, aceste tipuri de uși reușesc să se remarce în sectorul industrial – ele pot fi montate cu succes atât pe peretele interior, cât și pe cel exterior al unei clădiri, asigurând o etanșare de înaltă calitate.

  Acționarea acestor tipuri de uși se poate face atât manual, cât și automat. Din punct de vedere al componenței și mecanismului de utilizare, ușile industriale culisante metalice sunt de regulă alcătuite din panouri sandwich montate pe un cadru metalic și prevăzute cu un sistem de glisare.

  În ceea ce privește finisajele, clienții pot alege din mai multe culori RAL iar vopsirea acestor uși se realizează de regulă în câmp electrostatic pentru obținerea unui design inedit și o intensitate de durată a culorii.

  usa de garaj cu glisare laterala

  Uși industriale culisante metalice într-un canat de la Almadoor – detalii relevante

  Oferta noastră de uși industriale culisante metalice cuprinde atât uși într-un canat sau două canaturi, cât și porți pentru acces industrial. În funcție de specificul spațiului, ele pot fi montate atât în interiorul zidăriei, cât și pe exteriorul peretelui.  

  Ușile industriale culisante metalice într-un canat din oferta noastră sunt disponibile în mai multe modele și sunt alcătuite din panouri sandwich dispuse vertical. Oferim clienților noștri zeci de opțiuni de culori din paleta RAL pentru finisajul acestora în vederea obținerii unui echilibru coloristic inedit în raport cu restul elementelor fațadei.

  Fabricate din elemente metalice galvanizate, ușile industriale culisante metalice într-un canat din gama Almadoor le oferă clienților termoizolare superioară și economisirea energiei la fiecare acționare a ușii, indiferent de sezon. Acestea permit sensuri de deschidere atât spre stânga, cât și spre dreapta.

  Opțional, clienții noștri pot alege și o serie de accesorii suplimentare pentru ușa industrială culisantă metalică într-un canat în funcție de cerințele unice în materie de design, siguranță sau funcționalități speciale – montarea unor geamuri pentru pătrunderea luminii în încăperile închise, grile de aerisire sau clasicele uși pietonale pentru optimizarea traficului în și din incintă.

  Indiferent de specificul spațiului tău, echipa Almadoor este alături de tine cu cele mai avantajoase soluții în funcție de bugetul tău și de criteriile care contează pentru tine – rapiditate, rezistență, manevrabilitate etc.

  Nu ești sigur ce tip de ușă industrială culisantă metalică să alegi? Lasă-ne un mesaj iar noi îți vom oferi consultanța de care ai nevoie! Cu o experiență de peste 10 ani în domeniul închiderilor industriale, suntem alături de tine și cu servicii de transport la domiciliu, montaj profesionist și mentenanță!

  Ce mai aștepți? Contactează-ne chiar astăzi pentru o ofertă personalizată!

  Uși de garaj industriale secționale

  Nu ezitati sa ne scrieti!

  Form by ChronoForms - ChronoEngine.com
  Image
  Partenerul tău de încredere

  LINKURI

  CONTACT

  Almadoor_system_Logo.png