Uși industriale culisante rezistente la foc

  Uși industriale culisante rezistente la foc

  Fiecare proprietar de spațiu industrial este interesat de securitatea unității sale și face demersurile necesare pentru a preveni toate tipurile de accidente, de la defectarea echipamentelor, la acțiunea nefastă a factorilor de mediu (cutremure, vijelii), până la izbucnirea incendiilor. Dintre toate tipurile de accidente care pot surveni în mediul industrial, incendiile sunt printre cele mai distructive.

  Din acest motiv, este indicat să luăm în calcul instalarea unor așa-numite protecții pasive la incendiu. În această categorie intră o gamă largă de sisteme anti-incendiu, cum sunt și ușile industriale culisante sau glisante rezistente la foc.

  Aceste tipuri de uși se remarcă în primul rând printr-un grad crescut de flexibilitate – ele se pot monta în toate tipurile de goluri de zid și pot fi realizate la comandă în funcție de spațiul de care dispune clientul, astfel că pot fi personalizate foarte ușor.

  usa de garaj cu glisare laterala

  Almadoor - alături de tine cu tot ce ai nevoie în materie de uși industriale culisante rezistente la foc

  Echipa Almadoor te ajută cu toate măsurătorile necesare, dar și cu montarea în siguranță a ușii alese de tine (măsurăm dimensiunile golului din zid, verificăm aliniamentul pereților și al grinzilor, dar și rezistența acestora).

  Avem o experiență de peste 10 ani în industrie și suntem mereu alături de tine cu consultanță pentru a alege cel mai bun sistem antifoc. Ținem cont de criteriile tale, dar și de specificul spațiului tău și venim mereu cu prețuri avantajoase, adaptate bugetului tău.

  Dacă alegi uși industriale culisante rezistente la foc din gama noastră, vei avea parte de soluții eficiente care îți asigură o protecție corespunzătoare anti-foc încă de la montare – aceste uși pot fi conectate la centrala de alarmare la incendiu și se vor închide automat în cazul izbucnirii unui incendiu, astfel că evoluția sa va fi stopată până la intervenția echipajelor avizate.

  Disponibile în unul sau două canate, ușile industriale culisante rezistente la foc din oferta Almadoor permit diverse tipuri de culisări (orizontale, verticale, telescopice) pentru a se adapta oricăror rigori în materie de spațiu sau construcție.

  Compania Sommer și HSL.ro reprezintă doar câțiva dintre furnizorii noștri, recunoscuți în domeniu pentru calitatea componentelor destinate mediului industrial. Toate soluțiile noastre respectă standardele de calitate impuse, dar și de securitate la incendiu - standardul UNI 9723 și alte directive europene în vigoare.

  În plus, poți alege să montezi și accesorii suplimentare pentru ușa industrială culisantă rezistentă la foc, cum sunt ușile pietonale pentru acces rapid sau, în funcție de modelul ales, sisteme de închidere automată, senzori de fum și căldură sau alte dispozitive de prevenire a accidentelor. Finisajele în culori variate din gama RAL îți oferă și ele o protecție suplimentară, dar și un aspect estetic plăcut.

  Datorită construcției, aceste uși industriale culisante rezistente la foc îți permit să optimizezi spațiul interior și exterior și sunt de regulă folosite pentru dotarea unităților industriale de dimensiuni mijlocii și mari, dar pot face față și unor deschideri mai mici.

  Indiferent de cerințele spațiului tău industrial, poți contacta cu încredere un reprezentant Almadoor și îți vom oferi toate informațiile de care ai nevoie. Suntem alături de tine cu servicii de transport, consultanță, montare și mentenanță. Te așteptăm!

  Uși de garaj industriale secționale

  Nu ezitati sa ne scrieti!

  Form by ChronoForms - ChronoEngine.com
  Image
  Partenerul tău de încredere

  LINKURI

  CONTACT

  Almadoor_system_Logo.png