Uși industriale
  rapide

  Uși industriale rapide

  Ușile industriale rapide sau cu ridicare rapidă sunt sisteme de închidere destinate atât interiorului, cât și exteriorului clădirilor industriale. După cum sugerează și numele, aceste tipuri de uși sunt folosite în întreprinderile în care viteza și timpul de lucru sunt importante (comerciale, industriale, agricole, alimentare) și contribuie la un acces facil în și din incintă pentru optimizarea proceselor de producție, a transportului sau a activității angajaților.

  În funcție de mecanismul de funcționare, adică de modul de ridicare, putem vorbi de uși industriale rapide cu împachetare, cu roluire sau pliante. Din punct de vedere al materialelor, aceste tipuri de uși pot fi confecționate din PVC, inox etc.

  La Almadoor, ți-am pregătit o gamă extinsă de uși industriale rapide destinate atât uzului interior, cât și celui exterior, din diverse materiale și cu proprietăți speciale pentru satisfacerea condițiilor din toate mediile industriale – uși industriale rapide cu împachetare pentru exterior, cu roluire (pentru interior și exterior), cu deschidere orizontală (pentru exterior), uși industriale rapide din inox pentru interior și, nu în ultimul rând, uși industriale rapide pentru medii cu risc de explozii.

  Din punct de vedere al structurii, ușile industriale rapide sunt alcătuite dintr-o manta împărțită pe mai multe segmente care se ridică în partea de sus a ușii.

  rapide-impachetare.jpg

  Aceste tipuri de uși se diferențiază de altele din aceeași categorie prin faptul că mecanismul de deschidere implică plierea prelatei în partea de sus a ușii. Alături de alte componente anti-uzură, acest sistem de funcționare conferă ușilor în primul rând un grad ridicat de siguranță.

  rapide-roluire.jpg
  Ușile industriale rapide cu roluire se diferențiază prin faptul că se închid și se deschid pe verticală. Aceste tipuri de uși se adaptează atât deschiderilor mici, cât și celor mari și, asemeni tuturor modelelor de uși industriale rapide din gama Almadoor, sunt create special pentru a rezista în condiții de trafic intens.
  Uși de garaj industriale secționale
  rapide-deschidere-orizontala.jpg
  Ușile industriale rapide cu deschidere orizontală sunt destinate de regulă atât închiderii și deschiderii spațiilor exterioare, cât și interioare și se caracterizează prin viteze mari de acționare și rezistență prelungită la trafic intens.
  rapide-aluminiu.jpg
  Ușile industriale rapide din aluminiu se remarcă prin protecția superioară pe care o oferă împotriva curenților de aer, prin etanșarea eficientă dar și prin antifonarea conformă a spațiilor interioare sau exterioare.
  rapide-risc-explozi.jpg
  Ușile industriale rapide pentru medii cu risc de explozii, denumite și uși antiex, uși ATEX sau uși antiscânteie trebuie să respecte normativele în vigoare privind mediile cu prafuri și gaze inflamabile și sunt fabricate și testate în condiții stricte.

  Câteva dintre avantajele semnificative ale acestor soluții de închidere-deschidere a spațiilor industriale sunt:

  • Asigură izolare termică și fonică de calitate
  • Protejează împotriva încercărilor de pătrundere prin efracție, pătrunderii insectelor sau păsărilor
  • Se adaptează chiar și spațiilor industriale și comerciale mari (reprezentanțe auto, magazine, depozite)
  • Au o rezistență crescută la vânt și la alți factori termici – un criteriu important în cazul incintelor amplasate în spațiu deschis sau în zone muntoase
  • Deschidere și închidere rapidă – ușile industriale rapide pot fi acționate în doar câteva secunde
  • Costuri de întreținere reduse
  • Sisteme de siguranță încorporate
  • Rezistență la acționări repetate și risc scăzut de deteriorare
  • Contribuie la respectarea unor criterii stricte de igienă – aceste uși industriale rapide permit dezinfectarea integrală, astfel că pot fi folosite cu succes în întreprinderile în care igiena este un criteriu crucial (cele din domeniul medical, farmaceutic, alimentar etc.)
  • Permit adăugarea unor echipări suplimentare – ușile industriale rapide pot fi dotate opțional cu sisteme de protecție împotriva condensului sau acumulării de lichide

  Ușile industriale rapide comercializate de Almadoor sunt realizate de furnizori prestigioși din domeniul tehnic industrial (HSL.ro, Sommer) și respectă toate normele de calitate, dar și de siguranță impuse. În plus, toate soluțiile noastre sunt personalizate în funcție de nevoile clientului pentru ca fiecare dintre cei care apelează la noi să se bucure de un climat propice și să optimizeze traficul indiferent de specificul spațiului industrial.

  Cu o experiență de peste 10 ani în domeniul închiderilor industriale, echipa noastră deține expertiza necesară pentru a face toate măsurătorile la fața locului și îți oferă consultanță pentru alegerea celei mai avantajoase soluții pentru tine, dar și servicii de montare și transport.

  Tot ce trebuie să faci este să iei legătura cu noi – nu va mai trebui să-ți faci griji ci vei putea să-ți modernizezi spațiul în cel mai scurt timp fără a mai apela la alți operatori sau a-ți depăși bugetul impus.

  Contactează-ne chiar astăzi și află cum te putem ajuta!

   

  Nu ezitați să ne scrieți!

  Form by ChronoForms - ChronoEngine.com
  Image
  Partenerul tău de încredere

  LINKURI

  CONTACT

  Almadoor_system_Logo.png