Uși industriale rapide cu deschidere orizontală

  Uși industriale cu deschidere orizontală

  Ușile industriale cu deschidere orizontală sunt destinate de regulă atât închiderii și deschiderii spațiilor exterioare, cât și interioare și se caracterizează prin viteze mari de acționare și rezistență prelungită la trafic intens. Ele sunt utilizate cu precădere în industria alimentară și farmaceutică, dar și în sectorul industrial, fiind capabile să se adapteze atât spațiilor limitate, cât și spațiilor foarte extinse.

  De la spații comerciale la retail sau centre logistice, aceste tipuri de uși sunt utilizate cu succes în toate situațiile în care deschiderea rapidă, termoizolarea de calitate și rezistența crescută la vânt sunt criterii importante de funcționare.

  usa de garaj cu glisare laterala

  Motive în favoarea ușilor industriale rapide cu deschidere orizontală din gama Almadoor:

  • Viteza mare de deschidere – aceste tipuri de uși sunt printre cele mai din sectorul industrial, având o viteză de deschidere situată între 3.5-5m/s
  • Sisteme de securitate încorporate – în funcție de model, produsele noastre au integrate mai multe sisteme de siguranță de la producător, menite să ofere proprietarilor protecția necesară în caz de urgențe sau accidente – deschidere de urgență rapidă în cazul căderilor de tensiune, senzori, infraroșu, sistem anticrash etc.
  • Rezistență crescută la vânt și alți factori de mediu – ușile industriale cu deschidere orizontală se remarcă și printr-o protecție crescută oferită unităților industriale, având, în funcție de model, o rezistență la vânt de 60km/h sau chiar 120 km/h. Acest fapt duce la un potențial termoizolator crescut, la protejarea spațiului interior și exterior, dar și la economii semnificative pentru beneficiar la capitolul energie, mai ales în sezonul rece
  • Garanții de la producător – toate produsele comercializate de Almadoor sunt realizate de producători prestigioși în domeniu (HSL.ro, Sommer) care respectă toate standardele impuse. Garanția oferită poate fi de până la 2 ani, respectiv circa 500 000 cicluri de acționare
  • Mentenanță asigurată de echipa noastră – ușile industriale cu deschidere orizontală din gama noastră nu necesită întreținere specială, însă mentenanța periodică este importantă pentru verificarea tuturor mecanismelor de funcționare. Echipa noastră are o experiență de peste 10 ani în domeniul închiderilor industriale și este gata să se deplaseze personal oricând ai nevoie pentru realizarea mentenanței tuturor sistemelor achiziționate de la noi
  • Posibilitatea de adăugare a unor accesorii complementare – dacă dorești să te bucuri de confort și siguranță sporite, poți să-ți personalizezi întreg sistemul prin adăugarea unor accesorii suplimentare – senzori, fotocelule, telecomenzi, detector de mișcare etc.

  Ușile industriale cu deschidere orizontală pot fi acționate atât manual, cât și electric. Câteva dinte componentele care intră în alcătuirea acestora sunt – cortina (poate fi opacă sau prevăzută cu panouri transparente), motorul performant și silențios pentru o funcționare lină de fiecare dată și panoul de control prin intermediul căruia poți manevra mișcarea ușii orizontale.

  Nu ești sigur ce model de ușă industrială rapidă cu deschidere orizontală să alegi pentru incinta ta? Ai nevoie de un sfat din partea unei echipe de profesioniști sau de informații suplimentare legate de oferta noastră? Contactează-ne oricând! Suntem la dispoziția ta în fiecare zi.

  Alege Almadoor și beneficiezi în plus de servicii de transport, montare și instalare, dar și mentenanță promptă pentru orice echipament achiziționat de la noi. Ce mai aștepți?

  Uși de garaj industriale secționale

  Nu ezitati sa ne scrieti!

  Form by ChronoForms - ChronoEngine.com
  Image
  Partenerul tău de încredere

  LINKURI

  CONTACT

  Almadoor_system_Logo.png