Uși industriale rapide cu împachetare

  Uși industriale rapide cu împachetare

  Ușile industriale rapide sunt uși care se deschid și se închid în doar câteva secunde. Din acest motiv, ele sunt printre cele mai populare soluții de acces destinate domeniului industrial, dar și comercial. Aceste tipuri de uși sunt preferate îndeosebi de industriile în care rapiditatea de deschidere este un criteriu de care depinde buna funcționare a întregii activități.

  Ușile rapide se pot clasifica în uși rapide cu împachetare sau cu roluire. Primele sunt folosite de regulă pentru exteriorul clădirilor, iar celelalte pentru dotarea interioarelor. În funcție de model, viteza de deschidere poate ajunge până la 0.7 m/s.

  Din punct de vedere al construcției, ele se diferențiază prin cadrul de suport din oțel galvanizat vopsit în câmp electrostatic, materiale care atestă  și promit o rezistență mare pe termen lung.

  La Almadoor, le-am pregătit clienților noștri o gamă largă de uși industriale rapide cu împachetare pentru exterior. Aceste tipuri de uși se diferențiază de altele din aceeași categorie prin faptul că mecanismul de deschidere implică plierea prelatei în partea de sus a ușii. Alături de alte componente anti-uzură, acest sistem de funcționare conferă ușilor în primul rând un grad ridicat de siguranță.

  usa de garaj cu glisare laterala

  Iată care sunt doar câteva dintre avantajele achiziționării unor uși industriale rapide cu împachetare pentru exterior din oferta noastră:

  • Sunt solide și robuste, astfel că ai parte de o investiție avantajoasă pe termen lung – toate ușile distribuite de noi respectă standarde înalte de calitate și rezistență
  • Sunt adaptabile – ușile industriale rapide cu împachetare pot fi integrate indiferent de tipul intrărilor exterioare (de dimensiuni mici, medii sau mari)
  • Asigură protecție împotriva factorilor de mediu – datorită construcției, ușile industriale rapide cu împachetare din gama noastră protejează incinta și bunurile tale de vânt, frig, îngheț sau alți factori nocivi de mediu pe tot parcursul anului
  • Sisteme de siguranță incluse – ușile noastre sunt dotate cu sisteme de siguranță pentru a preîntâmpina orice situație de urgență (evacuare rapidă în cazul întreruperii alimentării cu curent electric, butoane de urgență, semne vizibile de avertizare etc.)
  • Au la bază cele mai noi tehnologii din domeniu – ușile industriale rapide cu împachetare sunt dispuse sub forma unor plane verticale paralele, având una dintre cele mai inovatoare structuri din industrie
  • Rezistență la acționări repetate – din construcție, aceste tipuri de uși rezistă la un număr mare de acționări, astfel că pot fi folosite cu succes pentru dotarea spațiilor cu trafic intens, fără riscul de a se defecta
  • Posibilitatea de adăugare a unor accesorii suplimentare – ușile industriale rapide permit montarea unor accesorii opționale pentru confort și siguranță sporită – fotocelule, senzori, telecomenzi etc.

  Ușile industriale rapide cu împachetare pentru exterior din oferta noastră sunt alcătuite din cortina care se strânge prin împachetare, motorul puternic pentru o deplasare fără probleme a cortinei indiferent de numărul de acționări, sistemul de frână și de siguranță încorporat, precum și ghidajele de cauciuc anti-uzură pentru o culisare eficientă.

  Nu știi ce tip de ușă industrială rapidă să alegi pentru spațiul tău? Nu ai cunoștințele necesare pentru montare în regim propriu sau mijloacele necesare pentru a asigura transportul până la unitatea ta? Almadoor îți oferă un serviciu complet! Suntem alături de tine cu sfaturi profesioniste, servicii de montare și transport în fiecare zi!

  Lasă-ne un mesaj sau contactează-ne telefonic și află mai multe despre oferta noastră chiar astăzi!

  Uși de garaj industriale secționale

  Nu ezitati sa ne scrieti!

  Form by ChronoForms - ChronoEngine.com
  Image
  Partenerul tău de încredere

  LINKURI

  CONTACT

  Almadoor_system_Logo.png