Uși industriale
  rezistente la foc

  Uși industriale rezistente la foc

  În mediul industrial, riscul de incendii poate fi destul de mare, mai ales dacă specificul activității noastre impune lucrul cu substanțe inflamabile sau cu diverse tipuri de circuite electrice. Iar, după cum știm cu toții, efectele unui incendiu pot fi devastatoare, punând în pericol atât integritatea echipamentelor, cât și viețile angajaților. De aceea, este necesar ca orice spațiu industrial să fie dotat cu uși industriale rezistente la foc pentru a minimiza riscurile și a le oferi proprietarilor și angajaților protecție și securitate.

  Ușile industriale rezistente la foc au rolul de a securiza căile de evacuare a persoanelor după izbucnirea unui incendiu, dar și să oprească evoluția acestuia. Statisticile arată că dotarea unei clădiri cu elemente de protecție antifoc (în această categorie intră și ușile industriale rezistente la foc) poate preveni pierderile suferite cu până la 70%, astfel că alegerea unor soluții ignifuge devine o necesitate pentru orice spațiu modern.

  Câteva dintre avantajele acestor uși industriale rezistente la foc sunt – posibilitățile de funcționare în condițiile specifice impuse de activitatea companiei tale, adaptabilitate la dimensiunile specificate de client, integrare și compatibilitate cu orice tip de spațiu (restrâns, mediu sau mare), rezistența crescută și posibilitatea de a adăuga accesorii suplimentare.

  Dacă alegi uși industriale rezistente la foc, vei avea parte de soluții certificate în domeniu din partea unor furnizori prestigioși, cum este compania germană Sommer sau HSL.ro. În plus, toate alternativele noastre respectă normele de siguranță la incendiu impuse în domeniul industrial (standardul UNI 9723) și directivele europene.

   

  culisanta-antifoc.jpg
  Aceste tipuri de uși se remarcă în primul rând printr-un grad crescut de flexibilitate – ele se pot monta în toate tipurile de goluri de zid și pot fi realizate la comandă în funcție de spațiul de care dispune clientul, astfel că pot fi personalizate foarte ușor.
  batanta-antifoc.jpg
  Ușile batante rezistente la foc fac parte din categoria protecțiilor pasive la incendiu și sunt confecționate din foi metalice special tratate, putând fi montate în diverse tipuri de spații, accesorizate sau vopsite în culori RAL.
  Uși de garaj industriale secționale
  sectionala-antifoc.jpg
  Ușile industriale secționale rezistente la foc reprezintă alternative robuste de protecție împotriva izbucnirii și răspândirii incendiilor în spații industriale diverse. De la hale de producție la depozite sau incinte de dimensiuni mari, orice tip de spațiu industrial poate beneficia de pe urma instalării unor astfel de uși.
  cortina-antifoc.jpg
  Cortinele rezistente la foc reprezintă sisteme moderne, cu largă răspândire la nivel european pentru prevenirea izbucnirii și răspândirii incendiilor, utilizate în general în spații comerciale și publice aglomerate (mall-uri, parcări etc.). În mediul industrial, cortinele rezistente la foc asigură atât proprietarilor, cât și angajaților un grad mai mare de securitate la incendiu, precum și protejarea căilor de evacuare.
  rulou-antifoc.jpg
  Rulourile industriale rezistente la foc reprezintă o măsură suplimentară de siguranță pasivă la incendiu pentru dotarea spațiilor industriale. Acestea au rolul de a împiedica răspândirea incendiilor și de a permite evacuarea în siguranță a tuturor persoanelor din incintă.

  Gama industrială antifoc Almadoor – tot ce trebuie să știi

  Gama noastră de uși industriale rezistente la foc este vastă și menită să răspundă tuturor cerințelor specifice ale unității tale. La noi în ofertă vei găsi:

  • Uși industriale culisante rezistente la foc
  • Uși industriale batante rezistente la foc
  • Cortine industriale rezistente la foc
  • Rulouri industriale rezistente la foc
  • Uși industriale secționale rezistente la foc

  Echipa noastră se va ocupa de evaluarea dimensiunilor specifice, va face toate măsurătorile necesare (golul din zid, capacitatea pereților etc.) și te va sfătui în vederea alegerii soluției potrivite în funcție de unitatea ta.

  Îți oferim uși industriale rezistente la foc multifuncționale care se pot deschide atât înspre stânga, cât și înspre dreapta, o gamă largă de culori din care să alegi, dar și finisaje care oferă un strat de protecție suplimentar. În plus, poți alege și o serie de accesorii opționale – extensie de toc, sisteme de autoînchidere în caz de incendiu etc.

  Pentru că este la fel de importantă întreținerea și instalarea corectă a componentelor, echipa noastră se va ocupa de instalare, montare dar și de mentenanța periodică pentru ca tu să te bucuri de un produs de calitate care să funcționeze pe o perioadă îndelungată.  

  Fie că deții o companie, un garaj sau ești responsabil pentru buna funcționare a unei hale industriale sau a unui depozit, că beneficiezi de un spațiu restrâns sau din contră, generos, gama noastră de uși industriale rezistente la foc ți se adresează și se adaptează tuturor cerințelor tale. Contactează-ne oricând cu încredere și află cum te putem ajuta!

  Nu ezitați să ne scrieți!

  Form by ChronoForms - ChronoEngine.com
  Image
  Partenerul tău de încredere

  LINKURI

  CONTACT

  Almadoor_system_Logo.png