Uși industriale sectionale rezistente la foc

  Uși industriale sectionale rezistente la foc

  Ușile industriale secționale rezistente la foc reprezintă alternative robuste de protecție împotriva izbucnirii și răspândirii incendiilor în spații industriale diverse. De la hale de producție la depozite sau incinte de dimensiuni mari, orice tip de spațiu industrial poate beneficia de pe urma instalării unor astfel de uși.

  Incendiile sunt printre cele mai distructive evenimente pentru o unitate industrială, putând cauza pagube semnificative dacă nu sunt depistate și stinse la timp. De aceea, orice companie trebuie să aibă în vedere instalarea unor uși industriale secționale rezistente la foc pentru protejarea căilor de acces și facilitarea evacuării în cazul accidentelor.

  Ele sunt de regulă realizate din panouri din profile sintetice cu miez din lemn ignifugat sau alte materiale ignifuge și trebuie să treacă anumite teste de calitate și siguranță impuse de industrie, dar și de normativele Uniunii Europene. Ca mod de funcționare, ele au un mecanism similar ușilor secționale clasice.

  În funcție de modelul ales, fiecare dintre aceste uși industriale secționale rezistente la foc se încadrează într-un alt grad de rezistență – duratele sunt de regulă cuprinse între 60 și 120 minute de la izbucnirea unui incendiu.

  Ele pot fi acționate electric și au de regulă încorporate diverse tipuri de sisteme de siguranță, cum este sistemul de închidere automată la căderi de tensiune sau în urma declanșării alarmei de incendiu. Aceste caracteristici ale ușilor industriale anti-foc permit proprietarilor să preîntâmpine neprevăzutul și să ia măsurile necesare în timp util.

  Aceste tipuri de uși se pot clasifica și în funcție de dimensiuni, având avantajul de a se putea adapta spațiilor extinse. Există uși industriale secționale rezistente la foc standard, cu culisare verticală sau de mărimi mari. De regulă, componentele care intră în alcătuirea lor sunt panelurile, șinele de ghidaj, protecțiile laterale, accesoriile de instalare și alte accesorii complementare montate la cererea clientului.

  În funcție de cerințele cumpărătorilor, ușile industriale secționale rezistente la foc pot fi accesorizate prin adăugarea ușilor pietonale, a sistemelor de automatizări, de detecție sau de avertizare. Finisajele acestor tipuri de uși sunt menite să ofere atât o întreținere minimală pentru viitorul cumpărător, cât și avantaje de ordin estetic unității sale.

  usa de garaj cu glisare laterala

  Almadoor - protecție anti-incendiu pentru spațiul tău în fiecare zi

  Gama Almadoor de uși industriale secționale rezistente la foc cuprinde doar produse comercializate de furnizori prestigioși recunoscuți în domeniu (Sommer, HSL.ro, etc.) care au trecut toate testele de siguranță privind securitatea la incendiu și calitatea componentelor impuse de Uniunea Europeană - ISO 9001:2008 (standardul de calitate), respectiv UNI 9723 (directiva europeană pentru uși cu rezistență la incendiu)

  Ușile industriale secționale rezistente la foc din oferta Almadoor se pot monta atât la exterior, cât și la interior și se adaptează perfect oricărui spațiu. Echipa noastră se deplasează personal și face toate măsurătorile din teren pentru ca apoi să-ți ofere consultanța de care ai nevoie în procesul de alegere al ușii potrivite. În plus, poți alege dintr-o gamă largă de culori RAL nuanța care ți se potrivește și care reprezintă cel mai bine compania ta.

  Nu ai cunoștințele necesare pentru montare în regim propriu? Fii fără griji, Almadoor este alături de tine! Doar contactează-ne și îți oferim tot ce ai nevoie – servicii de transport, montare la domiciliu și mentenanță pentru toate sistemele și echipamentele achiziționate de la noi.

  Ce mai aștepți? Contactează-ne chiar astăzi!

  Uși de garaj industriale secționale

  Nu ezitati sa ne scrieti!

  Form by ChronoForms - ChronoEngine.com
  Image
  Partenerul tău de încredere

  LINKURI

  CONTACT

  Almadoor_system_Logo.png